Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Hyvinkään Tahkon Juha Korhonen ylitti 600 pelin rajan ja säteilee tyytyväisyyttä

Juha Korhonen pesäpallo Hyvinkään Tahko
AOP

Hyvinkään Tahkon jokeripelaaja Juha Korhonen ylitti 600 Superpesis-ottelun rajan vasta neljäntenä pelaajana Superpesis-historiassa. Seuralegenda on syystäkin iloinen.

40-vuotias Juha Korhonen kertoo yksinkertaisen reseptin pitkän uransa takana, joka alkoi jo viime vuosituhannella.

– Ei tässä enää nuoria olla, mutta kyllähän se varmaan kertoo siitä, että paikat ovat pysyneet kunnossa. Eihän tämä kivaa olisi, jos koko ajan joku paikka olisi rikki, olisin lopettanut jo ajat sitten. Nyt kun paikat ovat pysyneet ehjinä ja treenaaminen maistuu, niin mikäs tässä on pelatessa.

– Viime vuosituhannella on aloitettu ja tässä pitkään ollaan oltu mukana ja olen pysynyt suhteellisen ehjänä ja pystynyt pelaamaan kohtuullisen täysiä kausia, Korhonen iloitsee.

Korhonen on pelannut lähes koko uransa Hyvinkään Tahkossa. Ainoat poikkeukset ovat kaksi kautta Kouvolan Pallonlyöjissä sekä juniorivuodet ja yksi lainakausi Kanta-Hämeen puolella. Mukavia muistoja riittää matkan varrelta.

– Ylipäätänsä pelaaminen ja voitot ovat totta kai päällimmäinen juttu ja totta kai Suomen mestaruus päällimmäisenä. Kyllä viime kädessä joukkueet ja taustalla tapahtuneet asiat ovat olleet se juttu, eihän sitä jos pitäisi vain puurtaa, niin ei se hauskaa olisi, Korhonen kertaa mukavimpia muistojaan.

Pesäpalloa pelataan Suomessa käytännössä kokonaan amatööri- tai puoliammattilais-pohjalta. Korhonen jakaa kiitosta myös perheelleen katkeamattomasta tuesta hänen urallaan.

– Itsekin olen käytännössä koko ajan ollut töissä opiskelujen jälkeen, kesäisinkään en ole käytännössä pitänyt kuin normaalit lomat. Täytyy antaa vaimolle ja tyttärille siitä kiitos, että he hoitavat muun kalenterin, minulla on oma kalenterini, mihin he yrittävät omat menonsa sumplia niihin vapaisiin hetkiin, joita on.

Korhonen ei osaa vielä kertoa, kuinka kauan aikoo jatkaa uraansa.

– Viime syksynä tein kahden vuoden sopimuksen, joten ainakin ensi vuosi pelataan vielä. Katsotaan sitten, varmaan vuoden päästä näihin aikoihin pitäisi tietää, että vieläkö tämä on kivaa ja vieläkö jaksaa treenata ja ovatko paikat kunnossa.

Superpesiksen pelimääräkärkeen ei mies sentään ehdi.

Kohosen Toni taitaa olla melkein 750 ottelun paikkeilla, sen saavuttamista ei tarvitse edes miettiä, mies naurahtaa.

Korhonen on Tahkon alkukauteen melko tyytyväinen. Paljon riittää parannettavaakin, mutta uskoa joukkueen tekemiseen riittää.

– Olemme pelanneet vähän vaihtelevasti. Sinänsä ihan hyvään suuntaan olemme menossa. Paljon on vielä kehitettävää ja pelejä on paljon jäljellä tiuhaan tahtiin. Yritämme kehittää omaa peliämme peleissä ja niiden väleissä, että olisimme syksyllä siinä iskussa, että pystymme oikeasti pelaamaan hyvää pesäpalloa ja pääsisimme eteenpäin puolivälieristä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo