Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Tennistähdet vaativat muutoksia Olympialaisiin – ”En ymmärrä…”

Djokovic ei pidä Tokion aikatauluista
AOP

Novak Đoković ja Daniil Medvedev ovat kertoneet olympialaisten järjestäjille, että tenniksen aikatauluja kisoissa tulisi muuttaa koska, olosuhteet ovat kovimpia mitä he ovat urallaan kokeneet. Maailmanlistan ykkönen Đoković, joka käynnisti kultajahtinsa turnauksessa nopealla ensimmäisen kierroksen voitolla, sanoo, että pelejä pitäisi siirtää enemmän iltaa kohti.

– En ymmärrä miksi otteluita aloiteta vaikka vasta kolmelta iltapäivällä.

– Meillä olisi silti seitsemän tuntia aikaa pelata. Heillä on valot kaikilla kentillä.

Serbialainen, joka voitti Bolivian Hugo Dellien erin 2-0 avausottelussaan, sanoi, että olosuhteet olivat sellaiset, että ”pelaajat kuivuivat heti”

– Tuntuu kuin olisi painoa hartioilla, koska on niin kuuma ja kova kosteustaso, 34- vuotias tähti sanoi.

-Et tunne itseäsi ja tunnet jalkasi hitaaksi. Ei tämä ole ensimmäinen kerta, kun on kovat olosuhteet. Juttelin parille kaverille pukuhuoneessa ja kaikki he sanoivat, että nämä ovat kovimmat mitä he ovat kokeneet.

Maailmanlista kakkonen Medvedev oli samalla linjalla serbialaisen kanssa. Hän mielestään otteluiden aikatauluja tulisi miettiä uudestaan. Venäläinen voitti ensimmäisellä kierroksella Kazakstanin Alexander Bublikin erin 2-0, keskellä päivää, kun lämpötila Ariake Tennis Parkilla oli 32 celsiusastetta.

– Olosuhteet olivat yhdet pahimmista mitä olen kokenut, 25- vuotias venäläinen totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020