Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Verstappenin ja Hamiltonin kolarilla järjetön hinta – Korjaaminen maksaa yli miljoonan

Christian Horner pettyneenä rangaistukseen
AOP

Red Bullin Christian Horner ei ole missään nimessä tyytyväinen Lewis Hamiltonin ja Mercedeksen saamaan rangaistukseen Silverstonen GP:n kolarista, jossa Red Bullin Max Verstappenin auto tuhoutui pahoin. Red Bullin mukaan korjauksesta aiheutuui tallille yli 1,3 miljoonan punnan kulut.

Red Bull aikoo vaatia uutta tarkastelua tilanteesta ja Hamiltonille määrätystä 10 sekunnin aika rangaistuksesta. FIA:n säännöissä kilpailijoilla on 14 päivää vaatia uutta tarkastelua tilanteesta, jossa päätös ei ole ollut varma. 14 päivän aika-ikkuna sulkeutuu elokuun 1. päivänä eli Unkarin GP:n kisapäivänä.

Hamilton kärsi rangaistuksensa Silverstonen GP:n varikkopysähdyksen yhteydessä ja onnistui nousemaan voittoon hurjan taistelun päätteeksi muutama kierros ennen loppua ohi Ferrarin Charles Leclercin. Samalla hän kavensi Verstappenin MM-johdon 33 pisteestä 8 pisteeseen.

Horner ei ole tyytyväinen rangaistuksen suuruuteen sillä hänen mielestään Red Bull kärsi tilanteessa huomattavasti enemmän.

– Taloudellinen näkökulma on tässä tilanteessa erittäin tärkeä. Kolari maksoi meille suunnilleen 1,8 miljoonaa dollari ja tuollaisella summalla on todella iso merkitys budjettikatto aikakaudella, Horner kertoi Red Bullin verkkosivuilla

Ensimmäistä kertaa F1 historiassa, tallien budjetti on rajoitettu 145 miljoonaan dollariin, joten kolari vei budjetista huomattavan osan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1