Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Eetu Kallioinen mukana skeet-ammunnan kärkikahinoissa

Eetu Kallioinen aloitti skeetin olympiakisat vakuuttavasti
Kuvakaappaus Eetu Kallioisen instagram-tililtä

Eetu Kallioinen onnistui erinomaisesti skeetin ensimmäisenä päivänä, jolloin kisattiin peruskilpailussa. Kallioinen on avauspäivän jälkeen jaetulla kuudennella sijalla, mutta kolme Kallioista edeltävää kilpailijaa ovat suomalaisen kanssa tasapisteissä.

Ala-Hämeen Ampujia edustava Kallioinen sai kisaan täydellisen alun. Kahdessa ensimmäisessä sarjassa Kallioinen rikkoi kaikki kiekot. Viimeisessä sarjassa sattui kuitenkin pieni lipsahdus, kun 12. kiekko oli ohilaukaus. 23-vuotiaan suomalaisen tulokseksi kirjattiin 74/75. Vain kisan kahdella ensimmäisellä ampujalla on täydet pisteet.

– Ihan hyvä päivä, ei ollut vaikeuksia eikä tässä mitään sen kummempaa. Huomenna uudestaan, Kallioinen kommentoi omaa suoritustaan Suomen Olympiakomitean tiedotteessa.

Toinen skeetissä kilpaileva suomalainen, Lari Pesonen, on avauspäivän jälkeen sijalla 20. Pesonen ampui sarjoista tulokset 23, 25 ja 23 ja kokonaispisteiksi 71.

– Olisi se paremminkin voinut mennä. Siellä oli paljon hyvää ja paljon huonoa. Vähän epätasaista tekemistä. Välillä menee näin, Pesonen kommentoi avauspäivää.

Skeet jatkuu maanantaina, jolloin vuorossa on peruskilpailun viimeiset 50 kiekkoa. Peruskilpailun kuusi parasta ampujaa jatkavat finaaliin, jonne Kallioisellakin on hyvät mahdollisuudet.

Kallioinen hakee hyvälle kaudelleen jatkoa. Suomalainen ansaitsi uransa ensimmäisen arvokisamitalin sijoittumalla toukokuussa järjestetyissä skeetin EM-kisoissa kolmannelle sijalle.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut