Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ennakkosuosikin ongelmat jatkuvat parketilla – Ranska voittoon USA:sta

Evan Fournier Ranskan voiton takuumiehenä
AOP

Tokion olympialaisten koripalloturnauksen suurin voittaja USA kärsi todellisen yllätystappion turnauksen avausottelussaan Ranskalle pistein 83-76. Uskomattomassa olympia voitto putkessa ollut USA ei ollut ennen tätä päivää hävinnyt olympialaisissa sitten vuoden 2004, jolloin Argentiina onnistui kaatamaan lajin kiistattoman ykkösmaan.

USA:lla oli huima 25 ottelun katkesi Ranskaa vastaan ja ottelun ehdoton ykköstähti oli koripallon NBA:ssa Boston Celticsiä edustava takamies Evan Fournier, joka teki lähes kolmanneksen kaikista Ranskan pisteistä pussittaen kaikkiaan 28 pistettä. Fournier oli voiton takuumies viedessään Ranskan ratkaisevaan johtoon ottelun loppuvaiheilla.

USA on ollut olympiakoripallossa täysin ylivoimainen joukkue, sillä kaikista sen pelaamista otteluista sillä on 138 voittoa ja vain 6 tappiota. Ennen kisojen alkua joukkue on kuitenkin ollut ongelmissa peliesitysten suhteen. Valmistavissa otteluissa joukkue kärsi kaksi yllätystappiota ensin Nigerialle ja heti perään Australialle. Moni uskoi näiden otteluiden jälkeen USA:n tulevan turnaukseen täynnä voitontahtoa, mutta niin vain Ranska onnistui uusimaan vuoden 2019 MM-kisojen yllätyksensä ja voittamaan Dream Teamin heti turnauksen avauksessa. Tappiosta huolimatta Yhdysvallat on edelleen turnauksen suurin ennakkosuosikki. Seuraavassa ottelussa Yhdysvallat kohtaa keskiviikkona Iranin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo