Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kärkisijoitettu kanadalainen katsomoon olympialaisten tennisturnauksessa

Felix Auger-Aliassime tippui jatkosta.
AOP

Olympialaisten miesten tenniksessä ensimmäinen kierros pelataan sunnuntaina loppuun. Sunnuntain ensimmäinen iso yllätys nähtiin kanadalaisen Felix Auger-Aliassimen ja Australian Max Purcellin välillä. ATP-rankingin sijalla 190 oleva australialainen kaatoi ATP-listan sijalla 11 olevan kanadalaisen suoraan kahdessa erässä lukemin 2-0 (6-4, 7-6).

Auger-Aliassimella oli heti avauserän ensimmäisessä palautusvuorossa murtopalloja kaksi kappaletta, mutta Purcell piti syöttönsä. Erän seitsemännessä pelissä Purcell otti murron ja karkasi 6-4 -erävoittoon pitämällä kaksi viimeistä syöttöään varmuudella.

Toisen erän alussa Purcell karkasi kahden pelin johtoon, mutta kanadalainen jykevöitti peliään ja mursi takaisin. Tilanteesta 3-3 alkaen molemmat pelaajat pitivät loput syöttövuoronsa ja erä eteni tiebreakiin. Purcell oli tiebreakissa lukemin 7-2 -vahvempi ja nappasi uran isoimman yksittäisen voiton tenniksessä.

Purcell tuli turnaukseen Australian varamiehenä ja vielä toissa viikolla 23-vuotias pelasi Kazakstanissa Nur-Sultanin challenger turnauksessa voittaen lopulta tämän.

Purcell kohtaa toisella kierroksella joko Saksan Dominik Koepferin tai Argentiinan Fecundo Bagnisin.

Sunnuntaina miesten turnauksessa suosikit ovat pitäneet pintansa kanadalaista lukuunottamatta, sillä Alexander Zverev, Hubert Hurkacz, Karen Khachanov ja James Duckworth ovat edenneet toiselle kierrokselle. Sunnuntaina vielä Stefanos Tsitsipas ja Andrey Rublev nähdään miesten puolelta kentällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis