Seuraa meitä:

Tokio 2020

Matilda Castren uransa parhaaseen Major-tulokseen – Olympialaisista jättipaukku?

Castren janoaa menestystä Olympialaisista
AOP

Matilda Castren oli 19:s naisten kauden neljännessä major-turnauksessa Ranskassa. Castren häivisi kisan voittaneille Minjee Leelle ja Lee Jeongjeulle 11 lyönnillä. Kisan voitti uusinnassa lopulta Minjee Lee. Castren pelasi hyvän marjo-turnauksen, mutta hänen huonoin kierroksensa sattui valitettavasti viimeiselle kierrokselle, jossa tulos oli yksi yli ihannetuloksen. Vielä lauantain jälkeen Castren oli sijalla 11.

Castren pelasi muuten kaikkiaan tasaisen turnauksen sillä neljällä kierroksella hän ei pelannut yhtään reikää bogia huonommin. 26- vuotias Castren on pelannut suomalaisittain loistavasti major-turnauksissa. Hänen huonoin sijoituksensa majorista on 30:s sija.

Seuraavaksi Castren nähdään Tokion olympiaturnauksessa. Turnauksessa Suomea edustaa myös Ranskassa pelannut, mutta jatkokierroksilta karsiutunut Sanna Nuutinen.

– Nyt se alkaa tuntua todelta, ja on suuri kunnia edustaa Suomea. Tiedän, että siitä tulee hauskaa. Tämä on ollut uskomaton vuosi ja vielä jännittävämpiä juttuja on tulossa, Castren kertoi LPGA- kiertueen haastattelussa.

Castren on olympialaisissa yksi mahdollisista yllättäjistä. Kesäkuussa Castren voitti ensimmäisenä suomalaisena LPGA- kiertueen osakilpailun Yhdysvalloissa. Muutenkin Castren on pelannut kesän aikana loistavasti, kun hän voitti Turussa naisten Euroopan- kiertueen osakilpailun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tokio 2020