Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Stefanos Tsitsipas vaikeuksien kautta voittoon – venäläistähti tippui jatkosta

Stefanos Tsitsipas
AOP

Kreikan tennistähti Stefanos Tsitsipas eteni Tokion olympialaisissa miesten tenniksessä toiselle kierrokselle kaatamalla kokeneen saksalaispelaaja Phillip Kohlschreiberin 2-1 (6-3, 3-6, 6-3) -lukemin.

Tsitsipasille voitto oli hänen uransa ensimmäinen olympialaisissa. Kreikkalainen mursi avauserässä kertaalleen saksalaisen syötön ja marssi näyttävästi erävoittoon. Toisessa erässä Kohlschreiber oli selkeästi paremmin pelissä mukana ja hoisi erän nimiinsä ottamalla murron kahdeksanteen peliin sekä pitämällä perään oman syöttönsä.

Saksalaisen vahva ote jatkui kolmannen erän alussa, kun 37-vuotias ATP-listan 112. mursi heti kreikkalaisen syötön. Tsitsipas ei jäänyt tuleen makaamaan vaan otti murron takaisin saksalaisen toisessa syöttövuorossa ja tämän jälkeen molemmat pitivätkin syöttöjä vuorotellen aina kahdeksanteen peliin saakka, jolloin ATP-listan nelonen nappasi murron, ja syötti perään erän sekä ottelun nimiinsä.

Tsitsipas voitti ykkössyötöistään 75 prosenttia ja kakkossyötöistäänkin puolet. Kohlschreiber oli syöttöruudussa parempi, mutta kreikkalainen käytti neljästä murtopallostaan kolme ja tämä riitti lopulta voittoon, kun saksalainen onnistui murrossa vain kahdesti vaikka murtopalloja oli kuusi kappaletta.

Kreikkalaistähti kohtaa toisella kierroksella Yhdysvaltain Frances Tiafoen, joka kaatoi Tsitsipasin Wimbledonissa ensimmäisellä kierroksella.

Sunnuntain toinen yllätys nähtiin Japanin Kei Nishikorin ja Venäjän Andrey Rublevin välisessä ottelussa. Nishikori kaatoi venäläistähden suoraan 2-0 (6-3, 6-4) -erin ja marssi toiselle kierrokselle. Kotimaan kentillä olympiamitaleista taisteleva Niskori kohtaa toisella kierroksella yhdysvaltain Marcos Gironin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis