Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Suomalaiset hätyyttelevät mitalisijoja olympiapurjehduksessa

Tuula Tenkanen on laser radial -luokan neljäntenä avauspäivän jälkeen
AOP

Suomalaiset purjehtijat aloittivat olympiaurakkansa Tokiossa sunnuntaina. Ensimmäisenä päivänä vauhdissa olivat Tuula Tenkanen laser radial -luokassa, Kaarle Tapper laser-luokassa sekä Tuuli Petäjä-Sirén RS:X-luokassa.

Tuula Tenkanen aloitti päivän väkevästi ja on mukana mitalikamppailussa.

– Avotuulien vauhtini ei ollut tänään niin hyvää kuin toivoisin. Koin, etten osannut olla ihan riittävän rentona. Ehkä se auttaisi huomiselle, Tenkanen kommentoi suoritustaan Olympiakomitean tiedotteessa.

– Oli hauska purjehtia. Olin odottanut paljon, että vihdoin pääsee tänne kisaamaan. Kaksi aika erilaista lähtöä. Ensimmäisessä tuuli maalta ja oli isoja tuulenkääntymiä ja -voimakkuuseroja, joten oli tärkeää olla oikeassa paikassa. Sitten se vielä keveni lähdön aikana. Toinen lähtö tuuli mereltä, ja tuli aallokkoja.

Myös Kaarle Tapper aloitti erinomaisesti laser-luokassa. Tapper on ensimmäisen lähdön jälkeen toisena. Päivän toinen lähtö peruttiin sääolosuhteista johtuen, joten suomalainen on myös kokonaiskilpailussa toisena. Lähtöjä purjehditaan yhteensä kymmenen.

Lontoon hopeamitalisti Tuuli Petäjä-Sirén on avauspäivän jälkeen sijalla 14. Petäjä-Sirén sijoittui ensimmäisessä lähdössä sijalle 11, toisessa sijalle 14 ja kolmannessa sijalle 18. Suomalainen oli ongelmissa erityisesti ensimmäisen lähdön vastatuuliosuudessa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut