Seuraa meitä:

Muut

Eetu Kallioinen jäi kahden tuplahudin vuoksi neljänneksi – Vincent Hancockille historiallinen kolmas olympiakulta skeetissä

Vincent Hancock skeet USA
AOP

Miesten skeet-ammunnan olympiafinaali oli USA:n Vincent Hancockin näytöstä. Suomen Eetu Kallioinen johti finaalia vielä viimeisille kierroksille saakka, mutta kaksi kertaa sattunut tuplahutiammunta tuhosi miehen mitalihaaveet.

Suomen 23-vuotias ampujatähti Eetu Kallioinen ampui hienosti skeet-finaalissa, mutta kuudennella kierroksella mies ampui tuplahudin viimeisessä kiekkoparissa. Tätä ennen mies johti finaalia. Kahdeksannella kierroksella tullut toinen tuplahuti viimeisessä kiekkoparissa tullut tuplahuti jätti miehen lopputuloksissa neljänneksi.

Italian Tammaro Cassandro tippui ensimmäisenä finaalissa ja sijoittui kuudenneksi 16 pisteellä. Ranskan Éric Delaunay sijoittui viidenneksi 25 pisteellä.

Finaalin päätöskierroksella Kuwaitin Abdullah Al-Rashidi, Tanskan Jesper Hansen ja USA:n Vincent Hancock mittelivät mitalien kohtalosta. Hancock oli äärimmäisen vakuuttava ja ampui koko kilpailussa vain yhden hudin. Mies veikin kultaa 59 pisteellä, joka on samalla olympiaennätys ja vain pisteen päässä maailmanennätyksestä.

Al-Rashidi uusi olympiapronssinsa Rio de Janeiron olympialaisista. Hansenille olympiamitali oli ensimmäinen. Hancock puolestaan nappasi jo kolmannen olympiakultansa, joka on olympiahistorian suurin määrä skeetissä. Aiemmat kullat tulivat Pekingissä 2008 ja Rio de Janeirossa vuonna 2016. Mies on myös kolminkertainen MM-kultamitalisti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut