Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Haminan Palloilijoissa korona-tartunta – Kolme Superpesis-ottelua peruuntuu

Haminan Palloilijat pesäpallo Superpesis
AOP

Miesten Superpesis-joukkue Haminan Palloilijoissa on todettu korona-tartunta ja joukkue on asetettu karanteeniin. Superpesiksen sarjaohjelmaan tapaus ei vaikuta, koska sarjassa siirryttiin jo aiemmin pistekeskiarvon käyttämiseen sarjataulukossa.

Haminan Palloilijoiden miesten superpesisjoukkueessa on todettu koronatartunta, minkä vuoksi joukkue on asetettu karanteeniin 5.8.2021 saakka. Haminan viime sunnuntain kotiottelu Pattijoen Urheilijoita vastaan peruttiin varotoimenpiteenä. Lisäksi peruuntuvat vierasottelut Raahessa 31.7. ja Kempeleessä 1.8. sekä kotiottelu Siilinjärven Pesistä vastaan 5.8.

Kyseiset ottelut jäävät kokonaan pois kauden 2021 otteluohjelmasta. Hamina pelaa seuraavan ottelunsa vieraskentällä Imatralla 8.8.2021. Haminan superpesisjoukkue vapautuu asetetusta karanteenista harjoittelu- ja kilpailutoimintaan 6.8.2021.

Pesäpalloliiton karanteenikäytänteiden mukaisesti joukkueen on osallistuttava kilpailutoimintaan kolmantena päivänä karanteenin päättymisestä. Näin ollen Imatran Pallo-Veikot vs. Haminan Palloilijat -ottelu pelataan otteluohjelman mukaisesti sunnuntaina 8.8.2021.

Miesten Superpesiksessä siirryttiin jo aiemmin käyttämään pistekeskiarvoa sijoitusten määrittelyyn eli joukkueiden järjestyksen perusteena miesten Superpesiksen runkosarjassa ovat ensisijaisesti pisteet ottelua kohden. Tämä johtuu siitä, että Imatran Pallo-Veikkojen joukkue oli jo aiemmin korona-karanteenissa ja se pakotti Superpesiksen reagoimaan tilanteeseen.

Haminan Palloilijat on tällä hetkellä Superpesiksessä sarjajumbona viidellä pisteellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo