Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Olympialaisissa sekä historiallisen hieno että historiallisen surkea suoritus

Momiji Nishiya rullalautailu Japani
AOP

Kesäolympialaisissa ensi kertaa mukana ollut naisten rullalautailun street-kilpailu oli hieno kamppailu. Miesten triathlonin lähtö meni taas täydeksi sekoiluksi järjestäjien emämunauksen vuoksi.

Japanin Momiji Nishiya nappasi olympiahistorian ensimmäisen naisten rullalautailun street-kilpailun kultamitalin. Vasta 13-vuotias Nishiya keräsi 15,26 pistettä ja peittosi brasilialaisen ikätoverinsa Rayssa Lealin, joka niputti pisteet 14,64. Kolmanneksi sijoittui Japanin Funa Nakayama. Nishiya on yksi olympiahistorian nuorimmista voittajista.

Miesten triathlonissa nähtiin puolestaan käsittämätöntä tunarointia. TV:n kuvausryhmää kuljettanut vene esti kilpailijoita hyppäämästä veteen uintiosuudella. Noin puolet kilpailijoista eivät hypänneet lähtölaukauksella veteen lainkaan, koska kuvausvene oli heidän edessään. Muut kilpailijat ehtivät uida jo hyvän tovin ennen kuin kisajärjestäjät ehtivät pysäyttämään heidät.

Veteen ehtineet triathlonistit joutuivat uimaan takaisin lähtölavalle. Lähtö uusittiin muutaman minuutin kuluttua. Kultaa nappasi lopulta Norjan Kristian Blummenfelt ajalla 1.45.04. Iso-Britannian Alex Yee hävisi norjalaiselle vain 11 sekuntia ja nappasi hopeaa. Pronssin otti Uuden-Seelannin Hayden Wilde, joka hävisi voittajalle 20 sekuntia.

Kilpailu oli kaiken kaikkiaan todella tiukka, sillä kahdeksan kärki mahtui minuutin sisään toisistaan. 51 kilpailijan joukosta kaksi kisaajaa joutui keskeyttämään, suomalaisedustusta ei tällä kertaa nähty.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut