Seuraa meitä:

Muut

Suomalaisten Tokion olympiapäivässä nähtiin purjehdusta, skeetiä, uintia ja sulkapalloa

Kaarle Tapper purjehdus
AOP

Suomella oli vilkas kisapäivä maanantaina. Joukossa oli niin tiukkaa mitalitaistelua kuin jatkoasetelmien hakuakin.

Purjehdus

Naisten RS: X -luokassa Tuula Petäjä-Sirén sijoittui neljännessä lähdössä kuudenneksi, viidennessä lähdössä 11. ja kuudennessa lähdössä sijalle 14. Tämä tiputti hänet kokonaistuloksissa sijalle 14. Laser radialissa Tuula Tenkanen sijoittui kolmannessa lähdössä sijalle 14 ja neljännessä lähdössä sijalle 33. Kokonaistuloksissa Tenkanen on sijalla 10.

Miesten laser-luokassa Kaarle Tapper sijoittui toisessa lähdössä hienosti kolmanneksi. Kolmas lähtö toi kuitenkin vasta 14. sijan. Kokonaistuloksissa mies on upeasti kärjessä ja nettopisteissä neljä pistettä edellä lähintä uhkaajaa.

Skeet

Eetu Kallioinen piti yllä Suomen ammuntaperinteitä skeetin finaalissa. Kuten aiemmin kirjoitimme, Kallioinen piti jopa kilpailun kärkipaikkaa pitkään hallussaan, mutta sortui kahteen tuplahuti-kierrokseen ja jäi niukasti mitalleilta sijoittuen neljänneksi.

Uinti

Ida Hulkko ui naisten 100 metrin rintauinnin toisessa semifinaalissa ja sijoittui kuudenneksi karsiutuen finaalista. Hulkon loppuaika oli 1.07.02 ja hän hävisi semifinaalin voittajalle Tatjana Schoenmakerille 1,95 sekuntia.

Sulkapallo

Kalle Koljonen kohtasi turnauksen toisessa ottelussaan Itävallan Luka Wraberin. Koljonen otti hienon 2-0-voiton erälukemin 21-13, 21-17. Seuraavaksi Koljonen kohtaa Tanskan Viktor Axelsenin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut