Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Algerian huippujuoksija Taoufik Makhloufi vetäytyy Tokion olympialaisista

Taoufik Makhloufi juoksu Algeria
AOP

Yksi Algerian suurimmista mitalitoivoista Tokion olympialaisissa, kolminkertainen olympiamitalisti keskimatkojen juoksija Taoufik Makhloufi, joutuu jättämään olympialaiset väliin. Syynä on polvivamma.

33-vuotias Taoufik Makhloufi harmittelee tilannetta tiedotteessaan.

– Olen pitkään yrittänyt lykätä lopullisen päätöksen tekemisen määräaikaa. Valitettavasti en voi matkustaa pätevien maanmiesteni kanssa, joille toivon menestystä, Japaniin 26. heinäkuuta 2021. Minun on pakko kuunnella ruumistani ja tuota vastahakoista polvea, joka on pitkään häirinnyt valmistautumistani, aivan kuten viime vuonna saamani korona, Makhloufi kirjoitti lausunnossaan.

Algerialainen on edustanut maataan jo useissa arvokisoissa ja olisi halunnut tehdä sen taas.

– Kuten kaikki tiedätte, olen jo vuosien ajan yrittänyt antaa parhaani edustaessani Algeriaa arvokkaasti. Pystyin kokemaan kirkkauden ja valtavan ilon hetkiä Lontoon 2012 olympialaisista Dohan 2019 maailmanmestaruuskilpailuihin Rio de Janeiron olympialaisten kautta 2016.

Rio de Janeiron 2016 olympialaisten 800 ja 1500 metrin kaksoishopeamitalistille ja Lontoon 2012 olympialaisten 1500 metrin kultamitalistille odotusten pettäminen oli kova paikka.

– Odotusten täyttäminen ei ole aina helppoa, varsinkaan niin mahtavien ihmisten kuin meidänkin toiveiden toteuttamiseksi. Tiedän, että luotitte minun loistavan Tokiossa. Mutta toiveiden ja kunnianhimon rinnalla urheilijalla on myös urheilullinen muoto ja viat.

– Olisin halunnut seurata sydäntäni, mikä kehottaa minua juoksemaan Algerian sykkiessä kanssani, juoksemaan puolestasi ja yrittämään mennä ripustamaan kansalleni uusi mitali. Mutta en halunnut antaa teille väärennettyjä toiveita, koska rakkauteni sinua ja Algeriaa kohtaan on totta ja vilpitöntä, Makhloufi vuodatti.

Mies venytti kisapäätöstään loppuun saakka, koska toivoi kuntoutuvansa ajoissa.

– Ei ole helppoa olla tehtävän tasalla, kun urheilullinen muoto ei seuraa. Olen läpäissyt useita testejä. Ne eivät olleet ratkaisevia. En ole tavanomaisissa harjoitteluajoissa. Se on turhauttavaa juoksijalle. Mutta minun turhautumiseni olisi ollut suurempi, jos olisin juossut palaamaan tyhjin käsin Japanista. Lupaan kuitenkin yrittää palata vahvemmaksi tuleviin kisoihin, mies vannoi.

Lähde: Algerie Presse Service

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020