Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Bermudan Flora Duffy teki olympiahistoriaa triathlon-kultamitallillaan

Flora Duffy triathlon Bermuda
AOP

Bermudan Flora Duffy voitti naisten triathlonin ylivoimaisella esityksellä tiistaina. Samalla Bermuda teki olympiahistoriaa olemalla pienin valtio, joka on voittanut kultaa kesäolympialaisissa.

33-vuotias Flora Duffy oli onnesta soikeana voitettuaan historiallisen olympiakullan.

– Luulen, että koko Bermuda on tulossa hulluksi, se tekee siitä niin erityisen, Duffy hehkutti voittoaan.

Duffyn edustamasta Bermudasta tuli samalla kesäolympiahistorian pienin voittajamaa. Asukkaita valtiossa on 62 278. Talviolympialaisissa ennätystä pitää Liechtenstein 38 378 asukkaan väkiluvullaan.

Duffy on kuulunut koko olympiadin ajan naisten triathlonin ennakkosuosikkeihin ja nainen kesti suosikin paineet hienosti voittoajalla 1.55.36. Hopealle jäänyt Iso-Britannian Georgia Taylor-Brown hävisi minuutin ja 14 sekuntia ja pronssia voittanut USA:n Katie Zaferes minuutin ja 27 sekuntia.

– Se on ollut todella paineista. En koskaan suosittelisi olympialaisten suosikkina oloa viideksi vuodeksi, mutta se on sen arvoista, Duffy muistelee.

Kultamitalin lisäksi Duffy on saanut myös muita kunnianosoituksia viime vuosina. Reilut kaksi vuotta sitten Iso-Britannian prinssi Charles myönsi hänelle Officer of the Order of the British Empire OBE -arvonimen, kun hänet kruunattiin kahdesti maailmanmestariksi ja hän voitti vuoden 2018 Kansainyhteisön kisoissa.

– Joo, se on mukavaa. Pidän kuitenkin eniten olympiavoitosta, Duffy naurahti.

Lähde: The Guardian

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut