Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori tippui Harri Heliövaaran kanssa Atlantan nelinpelistä

Emil Ruusuvuori tippui nelurista.
AOP

Emil Ruusuvuori koki parinsa Harri Heliövaaran kanssa tappion Atlantan ATP-turnauksen nelinpelissä parille Treat Huey Benoit Paire suoraan 2-0 -erin.

Ensimmäisen kierroksen ottelu oli äärimmäisen tiukka, sillä kummatkin erät venyivät aina tiebreakiin asti, mutta filippiinäläisranskalainen pari oli vahvempi.

Ottelussa nähtiin ainoastaan kaksi syötönmurtoa ja kumpikin tuli toisessa erässä. Ensin suomalaiset menettivät syöttönsä, mutta suomalaispari onnistui murrossa 5-3 -tilanteessa ja veivät toisenkin erän katkaisupeliin.

Pari Huey-Paire oli huomattavasti suomalaisia parempi syöttöruudussa. Vaikka suomalaisten ykkössyöttöprosentti oli hyvä 72, niin Huey-Paire -pari onnistui voittamaan omista ykkösistään 86 prosenttia ja kakkosistakin 64 prosenttia. Pari syötti yhteensä 12 ässää ja vain yhden kaksoisvirheen.

Ruusuvuoren turnaus jatkuu torstaina toisen kierroksen ottelulla nimenomaan ranskalaista Pairea vastaan kaksinpelin puolella. Paire on turnauksessa sijoitettu seitsemänneksi. Ruusuvuori voitti turnauksen ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltojen Mackenzie McDonaldin suoraan 2-0 (7-6, 7-5) -erin. Paire käytti ensimmäisellä kierroksella kaikki kolme erää Japanin Yasutaka Uchiyamaa vastaan voittaen ottelun 2-1 (7-5, 6-7, 6-4) -lukemin.

Ruusuvuoren ja Pairen välisen ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä voittajan Cameron Norrien (3) ja Nick Kyrgiosin välisestä ottelusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis