Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Olympialaisten miesten tenniksen puolivälieräparit ovat selvillä

Novak Djokovicilla loistava mahdollisuus voittaa olympiakultaa.
AOP

Tokion olympialaisissa on miesten tennisturnauksessa edetty siihen pisteeseen, että turnauksen kahdeksan parasta pelaajaa ovat selvillä. Turnauksessa ovat vielä kärkisijoitetuista pelaajista neljä mukana, kun Novak Djokovic (1), Daniil Medvedev (2), Alexander Zverev (4) ja Pablo Carreno-Busta (6) ovat edenneet kahdeksan parhaan joukkoon.

Neljännesfinaaleissa Zverev, Carreno-Busta ja Djokovic menivät suoraan kahdessa erässä jatkoon, mutta Medvedev joutui urakoimaan kolmieräisen ottelun Italian Fabio Fogninia vastaan ja turnauksen kolmanneksi sijoitettu Stefanos Tsitsipas kaatui Ugo Humbertia vastaan lukemin 2-1 (2-6, 7-6, 6-2). Humbert kohtaa Venäjän Karen Khachanovin puolivälierässä.

Turnauksen toistaiseksi suurimmasta yllätyksestä on vastannut Ranskan Jeremy Chardy. Kovaa syöttävä 34-vuotias ATP-listan 34. on edennyt puolivälieriin kaatamalla Chilen Tomas Barriosin, Venäjän Aslan Karatsevin ja Iso-Britannian Liam Broadyn. Kahdeksan parhaan joukossa Chardy kohtaa Zverevin.

Miesten puolivälieräottelut pelataan torstaina kello yhdeksältä alkaen Suomen aikaa.

Miesten puolivälieristä kolme pelataan kakkoskentällä. Pääkentällä nähdään ainoastaan Djokovicin ja Japanin Kei Nishikorin välinen ottelu, joka pelataan kentällä päivän toisena otteluna.

Miesten puolivälierät:

Karen Khachanov vs. Ugo Humbert
Pablo Carreno-Busta vs. Daniil Medvedev
Novak Djokovic vs. Kei Nishikori
Alexander Zverev vs. Jeremy Chardy

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis