Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Olympialaisten naisten tennisturnauksen välierät pelataan torstaina

Belinda Bencic.
AOP

Tokion olympialaisissa on naisten tennisturnauksessa selvillä jo neljä parasta pelaajaa. He ovat neljänneksi sijoitettu Ukrainan Elina Svitolina, yhdeksänneksi sijoitettu Sveitsin Belinda Bencic, 15. sijoitettu Kazakstanin Elena Rybakina ja Tshekin sijoittamaton Marketa Vondrousova.

Naisista Kazakstanin Rybakina on ollut vahvassa vireessä koko kesän ja olympiaturnauksen. Nurmikentillä Rybakina eteni Wimbledonissa aina neljännelle kierrokselle asti ja Tokion olympialaisten kovalla kentällä Rybakina ei ole hävinnyt vielä erääkään. Puolivälierässä Rybakina kaatoi Espanjan Garbine Muguruzan suoraan 2-0 (7-5, 6-1) -erin.

Rybakinan vastus välierässä on WTA-listan 12. sijalla oleva 24-vuotias Bencic, joka on ottanut matkalla välieriin kovia päänahkoja. Kahdessa edellisessä ottelussa Bencic on kaatanut  Anastasia Pavlyuchenkovan ja Barbora Krejcikovan. Krejcikova ja Pavlyuchenkova kohtasivat Ranskan avoimen tennisturnauksen finaalissa, jonka Krejcikova voitti erin 2-1. Bencic tippui Ranskan avoimissa toisella kierroksella katsomoon ja Wimbledonissa heti ensimmäisellä kierroksella.

Toisessa välieräottelussa Svitolina kohtaa Tshekin Vondrousovan. Svitolina aloitti turnauksen käyttämällä kaikki yhdeksän erää kolmella ensimmäisellä kierroksella, mutta selvitti puolivälieränsä Italian Camila Giorgia vastaan suoraan kahdessa erässä. Vondrousova teki jättiyllätyksen neljännesfinaaleissa kaatamalla suursuosikki Naomi Osakan suoraan 2-0 -erin. Tshekki sai puolivälierässä luovutuksen Espanjan Paula Badosa Gibertiltä ensimmäisen erän jälkeen, joten suuri fyysinen kuorma ei ainakaan sijoittamatonta 22-vuotiasta tshekkiä pitäisi haitata välierässä.

Naisten välieräottelut pelataan pääkentällä. Bencicin ottelun jälkeen Novak Djokovic pelaa miesten kaavion puolivälierän Kei Nishikoria vastaan, jonka jälkeen jälkimmäinen välieräottelu pelataan naisten kaaviosta.

Naisten välierät

Belinda Bencic vs. Elena Rybakina
Elina Svitolina vs. Marketa Vondrousova

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis