Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Voimistelun supertähti ongelmissa Olympialaisissa – jäävätkö kisat kokonaan väliin?

Simone Biles joutui vetäytymään
AOP

Voimistelun ylivoimaisesti tunnetuin supertähti Simone Biles on ollut vaikeuksissa Tokion olympiakisoissa. Biles oli mukana Yhdysvaltain naisten joukkueessa joukkuekilpailussa, mutta hän vetäytyi heti ensimmäisen suorituksensa jälkeen. Hän ehti tehdä joukkuekisassa hypyn, mutta hän muutti hyppyään kesken suorituksen ja epäonnistui siinä vielä pahoin. Suorituksensa jälkeen hän jätti kisan kesken ja varalla ollut urheilija tuli Bilesin tilalle.

Tänään Biles kertoi haastattelussa, että hän tulee jättämään myös tulevan moniottelun väliin. Varsinaiseksi syyksi vetäytymisellään hän sanoi ongelmat oman mielenterveytensä kanssa.

– En vain luota itseeni niin paljon enää… ehkä se johtuu siitä, että olen tullut vanhemmaksi. Tässä oli muutama päivä, että jokainen twiittasi minulle ja tunsin koko maailman painon omilla harteillani.

– Suoritus, jonka tein , ei vain ollut sitä mitä tahdoin tehdä. Minun täytyy keskittyä omaan mielenterveyteeni.

Bilesin historia ei tosiaankaan ole helpoimmasta päästä. Vaikeista kotioloista ponnistanut tähti oli myös yksi tuomitun voimisteluvalmentaja Larry Nassarin hyväksikäytön uhreista.

Biles on saanut tukea ilmoituksensa jälkeen urheilumaailman tunnetuilta henkilöiltä. Muun muassa kaikkien aikojen menestynein olympiaurheilija Michael Phelps jakoi myötätuntoa Bilesin ulostuloa kohtaan ja kertoi, että tapaus kosketti häntä syvästi.

– Kuin Biles, tunsin kantavani maailman painoa harteillani. Se on vaikea tilanne, Phelps sanoi The Athleticin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020