Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Belinda Bencic ja Marketa Vondrousova naisten tennisfinaaliin olympialaisissa

Marketa Vondrousova
AOP

Sveitsin Belinda Bencic ja Marketa Vondrousuva kohtaavat Tokion olympialaisten naisten tenniksen kaksinpelin finaalissa.

24-vuotias Bencic kaatoi omassa välieräottelussa Kazakstanin Elena Rybakinan 2-1 (7-6, 4-6, 6-3) -erin ja eteni uransa ensimmäisissä olympialaisissa loppuotteluun.

Jälkimmäisessä välieräottelussa Tshekin Vondrousova ei antanut siimaa Ukrainan Elina Svitolinalle vaan murskasi tämän tylysti 2-0 (6-3, 6-1) -erin. Tshekin yllättäjä on tiputti turnauksessa aiemmin jo Japanin supertähti Naomi Osakan. Vondsurova mursi Svitolinan syötön ottelussa viisi kertaa.

Sveitsin Bencicisin kesän Grand Slam turnaukset menivät mönkään. Ranskan avoimissa sveitsiläinen tippui toisella kierroksella ja Wimbledonissa ensimmäisellä kierroksella, vaikka nuori tennistähti olikin aloittanut nurmikentillä pelit vahvasti.

Tällä kaudella tshekkiläinen 22-vuotias Vondrousova on edennyt niin Ranskan kuin Australiankin avoimissa neljännelle kierrokselle asti, mutta Wimbledonissa nuori kehittyvä tähti tippui toisella kierroksella.

Naisten kaksinpelin mitaliottelut pelataan lauantaina. Aamulla kuudelta pronssiottelussa Svitolina kohtaa Rybakinan. Vondrousovan ja Bencicin välinen ottelu kultamitalista alkaa kymmeneltä Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis