Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Matti Mattsson tuo Suomeen Tokion olympiakisojen ensimmäisen mitalin!

Matti Mattsson toi mitalin Suomelle
AOP

Uinnin pitkä kuiva kausi olympialaisissa tuli päätökseen varhain torstaina-aamuna, kun Suomen Matti Mattsson ui 200 metrin rintauinnin finaalissa kolmanneksi SE-ajalla 2.07,12, joka rikkoi vanhan suomen ennätyksen yli sekunnilla. Mattsson ui koko kisan kolmen parhaan joukossa. 50 metrin väliajassa Mattsson oli kolmantena ja tästä kiristettyään hän nousi 100 ja 150 metrin väliajoissa, jopa toiseksi. Kisassa mentiin huimaa vauhtia, sillä vielä 150m väliajassa koko kärkikolmikko oli vielä ME- ajan tuntumassa. Lopulta kisan voittoon ui Australian Isaac Stubblety-Cook olympiaennätysajalla.

Mattssonin hurjasta ajasta kertoo se, että silläkin olisi alitettu aiempi olympiaennätys, eli Mattsson olisi voittanut ajallaan kaikki aiemmat olympiafinaalit.

Suomi ei ole saavuttanut uinnissa olympiamitalia sitten vuoden 1996 ja Jani Sievisen hopeauintia 200 metrin sekauinnissa. Mattsson on aiemmin urallaan saavuttanut yllätyspronssin MM-kisoissa 2013, mutta sen jälkeen ura meni pitkään alamäkeä erilaisten terveysmurheiden vuoksi.

– Aivan uskomatonta. Kahdeksan vuotta on aika syvistä vesistä lähdetty ja tähän on tultu. Tämä on ihan älyttömän hienoa, Mattsson kertasi Discoveryn haastattelussa kisan jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020