Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djokovic vastustamattomasti välieriin – Carreno-Busta yllätti venäläistähden

Pablo Carreno-Busta marssi välieriin olympialaisissa.
AOP

Tokion olympialaisten miesten tenniksessä on pelattu puolivälierät. Välieriin tiensä selvittivät Novak Djokovic, Alexander Zverev, Karen Khachanov ja Pablo Carreno-Busta.

Djokovic oli ylivoimainen Japanin Kei Nishikoria vastaan. Serbialainen mursi heti Nishikorin ensimmäisen syötön ottelussa ja marssi vakuuttavasti 6-2 -erävoittoon. Toisessa erässä Nishikori sai heti Djokovicin ensimmäiseen syöttövuoroon ottelun ainoan murtopallonsa, mutta ei onnistunut käyttämään tätä. Tämä katkaisi japanilaisen selkärangan, joka taipui puhtaasti 6-0 toisessa erässä ja hävisi ottelun erin 2-0.

Zverev kohtasi ranskalaisyllättäjä Jeremy Chardyn puolivälierässä. Ensimmäinen erä oli nihkeä, sillä saksalainen voitti erän 6-4 -lukemin murtaen vain kertaalleen ranskalaisen syötön. Toinen erä oli silkkaa ylikävelyä suosikilta, sillä Zverev voitti erän 6-1 -lukemin ja mursi vastustajansa syötön yhteensä neljä kertaa ottelussa. Saksalainen ei antanut ottelussa yhtään murtopalloa Chardylle.

Päivän suurin yllätys oli Espanjan kuudenneksi sijoitetun Carreno-Bustan voitto kakkoseksi sijoitetusta Daniil Medvedevistä. Carreno-Busta mursi ottelun avauserässä venäläisen syötön kahdesti vieden erän 6-2 -lukemin. Toisen erän Medvedev aloitti vahvasti ja pääsi heti murrolla karkuun, mutta espanjalainen tuli takaa tasoihin ja ohi. Lopulta Carreno-Busta vei toisen erän tiebreakissa 7-6 -lukemin ja koko ottelun puhtaasti 2-0.

Päivän tasaisin ottelu oli venäläisen Khachanovin ja Ranskan Ugo Humbertin välinen ottelu. Ottelussa vaadittiin kolme erää, mutta lopulta Khachanov matkasi välieriin 2-1 (7-6, 4-6, 6-3) -voitolla.

Perjantaina pelattavissa välierissä Khachanov kohtaa Carreno-Bustan ensimmäisesssä ottelussa ja toisessa välierässä Djokovic saa kovan haasteen saksalaiselta Zvereviltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis