Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Tuula Tenkanen purjehtii toisena – vahvasti mukana mitalitaistossa

Tuula Tenkanen on mukana mitalitaistossa purjehduksen laser radial -luokassa
AOP

Tuula Tenkanen on vahvasti mukana laser radial -luokan mitalitaistossa. Seitsemännen ja kahdeksannen lähdön jälkeen Esbo Segelföreningiä edustava Tenkanen on kilpailussa toisena. Tenkanen purjehti torstain lähdöissä sijoille seitsemän ja kolme.

Olosuhteet Enoshiman olympiavesillä olivat Tenkaselle täydelliset.

– Oli hyvä päivä tänään. Tuuli mereltä, oli keskituulta ja kiva aallokko – minun lempiolosuhteeni. Oli tosi hauskaa purjehtia tänään. Molemmissa oli kohtuullinen startti, ja pääsin purjehtimaan vastatuulet niin kuin halusinkin. Myös avotuulet onnistuivat, Tenkanen kommentoi olosuhteita Suomen Olympiakomitean tiedotteessa.

Kisaa johtaa Tanskan Anne-Marie Rindom, joka on onnistunut saamaan muihin kilpailijoihin hieman kaulaa. Tenkasen perässä on tasaista, sillä suomalaisen perässä 11 pisteen sisällä on neljä muutakin kilpailijaa.

Laser radial -luokan seuraavat kaksi lähtöä purjehditaan perjantaina. Mitalistit selviävät vasta sunnuntaina, jolloin purjehditaan luokan mitalilähtö.

Myös muut suomalaiset purjehtijat olivat vauhdissa torstaina. Lontoon hopeamitalisti Tuuli Petäjä-Sirén sijoittui sijalle 14 RS:X-luokassa. Suomalainen ei päässyt mukaan luokan mitalilähtöön.

Laser standard -luokassa purjehtiva Kaarle Tapper menetti asemiaan, kun hänet hylättiin päivän ensimmäisessä lähdössä. Toisessa lähdössä suomalainen ylsi kahdeksanteen sijaan, mutta kokonaistuloksissa Tapper putosi sijalle 13. Laser standard -luokassa purjehditaan vielä kaksi lähtöä perjantaina, minkä jälkeen mitalilähtö purjehditaan sunnuntaina.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut