Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Alexander Zverev sensaatiomaiseen voittoon – saksalainen kohtaa olympiafinaalissa Karen Khachanovin

Alexander Zverev pelaa miesten tenniksen olympiakullasta sunnuntaina.
AOP

Saksan Alexander Zverev teki mielettömän tempun ja kaatoi Serbian Novak Djokovicin olympialaisten välierässä. Zverev kaatoi Djokovicin erin 2-1 (1-6, 6-3, 6-1). Toisessa välierässä Karen Khachanov murskasi Pablo Carreno-Bustan suoraan erin 2-0 (6-3, 6-3) ja marssi uransa ensimmäiseen olympiafinaaliin.

Zverev oli ensimmäisessä erässä täysin Djokovicin jyrän alla ja menetti kaksi kertaa syöttönsä, kun serbialainen marssi 6-1 -erävoittoon. Djokovic karkasi heti toisenkin erän alussa 3-2 -johtoon murrolla, mutta menetti perään nollille syöttönsä ja Zverev otti ottelussa täyden hallinnan itselleen. Murto mukaanlukien saksalainen voitti kahdeksan peliä putkeen ja mursi serbialaisen syötön neljä kertaa. Ensin Zverev käänsi toisen erän nimiinsä 6-3 -lukemin ja karkasi jo 4-0 -johtoon kolmannessa erässä.

0-4 -tilanteessa Djokovic piti syöttönsä, mutta ei enää päässyt peliin kiinni. Saksalainen piti myös omansa ja mursi lopulta Djokovicin syötön viidennen kerran ottelussa voittaen toisen erän 6-1 -lukemin.

Näin serbialaisen mahdollisuus kultaiseen Grand Slamiin kariutui, mutta Djokovicilla on vielä mahdollisuus voittaa uransa toinen olympiapronssi.

Päivän aiemmassa välierässä Venäjän Khachanov oli suvereeni espanjalaista haastajaa vastaan. Khachanov mursi kolme kertaa Carreno-Bustan syötön ottelun aikana ja napsi erävoitot 6-3 -lukemin.

Miesten olympiafinaali pelataan sunnuntaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis