Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Suomalaisten Tokion olympiapäivässä nähtiin suuri kirjo tunteita

Topi Raitanen juoksu
AOP

Golf

Miesten golfissa jouduttiin jälleen keskeyttämään päivän kierros sääolosuhteiden vuoksi. Kierros jatkuu paikallista aikaa lauantaina klo 7.45. Kalle Samooja ja Sami Välimäki ehtivät päättää toiset kierroksensa ennen keskeytystä.

Samooja päätti kierroksensa 68 lyönnillä ja on kokonaistilanteessa yhden lyönnin yli parin ja jaetulla 51. sijalla. Välimäki käytti kierrokseensa 70 lyöntiä ja on tuloksissa kaksi lyöntiä alle parin jaetulla 34. sijalla.

Yleisurheilu

Naisten 800 metrin juoksussa Sara Kuivisto juoksi upean uuden Suomen ennätyksen ajalla 2.00.15, mutta jäi 0,1 sekunnilla Kiinan Wang Chunyun taakse neljänneksi ja karsitui täpärästi jatkosta.

Miesten 3000 metrin aidoissa Topi Raitanen juoksi kauden parhaan tuloksensa 8.19.17 ja sijoittui sillä alkueränsä toiseksi häviten Marokon Soufiane El Bakkalille vain 0,17 sekuntia. Raitanen selvisi jatkoon alkuerästään.

Naisten kolmiloikassa nähtiin suomalaisjännitystä, kun Senni Salminen ja Kristiina Mäkelä kamppailivat lopulta toisiaan vastaan viimeisestä finaalipaikasta. Mäkelän 14,21 metriä päihitti Salmisen 14,20 metriä nipin napin ja sillä Mäkelä pääsi finaaliin Salmisen karsiutuessa niukasti.

Nyrkkeily

Mira Potkonen päihitti Etelä-Korean Oh Yeon-jin hajaäänituomiolla selvin lukemin 4-1 ja eteni puolivälieriin. Vastaansa Potkonen saa Turkin Esra Yıldızin.

Purjehdus

Naisten laser radialissa Tuula Tenkanen romahti yhdeksännessä lähdössä sijalle 32. Kymmenennessä lähdössä hän paransi roimasti ja oli yhdeksäs. Kokonaistuloksissa nainen on seitsemäs ja 23 pistettä jäljessä kärjessä olevaa Tanskan Anne-Marie Rindomia. Kolmantena oleva Ruotsin Josefin Olsson on 12 pisteen päässä.

Miesten radialissa Kaarle Tapper sijoittui yhdeksännessä lähdössä kuudenneksi ja kymmenennessä lähdössä sijalle 12. Kokonaistuloksissa Tapper on sijalla kymmenen, 44 pistettä kärjessä seilaavaa Australian Matt Wearnia ja 19 pistettä kolmantena olevaa Kroatian Tonči Stipanovićia jäljessä.

Sekä Tenkanen että Tapper sijoittuivat kymmenen parhaan joukkoon sarjoissaan ja pääsevät mitalien kohtalot ratkaisevaan mitalilähtöön tahoillaan. Mitalilähdössä sijapisteet jaetaan tuplana, joten sijat voivat muuttua kummassakin lajissa vielä radikaalisti.

Uinti

Miesten 50 metrin vapaauinnissa Ari-Pekka Liukkonen floppasi pahasti päälajissaan ja jäi koko alkueränsä viimeiseksi. Liukkonen hävisi erän voittajalle Kreikan Kristian Gkolomeeville 0,59 sekuntia ja karsiutui jatkosta.

Naisten 50 metrin vapaauinnissa Fanny Teijonsalo sijoittui alkueränsä viidenneksi ja hävisi voittajalle Tanskan Pernille Blumelle 0,67 sekuntia. Alunperin Teijonsalo karsiutui jatkosta, mutta kun Hong Kongin Siobhán Haughey luovutti jatkopaikkansa loukkaantumisen vuoksi, nainen sai hongkongilaisen jatkopaikan itselleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit