Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

United For Navid -järjestö syyttää iranilaista olympiavoittajaa terroristiksi

Javad Foroughi ammunta Iran
AOP

Iranilainen ihmisoikeusjärjestö United For Navid on esittänyt vakavia terrorismisyytöksiä maan olympiavoittajaa, 10 metrin pistooliammunnan kultamitalistia Javad Foroughia, kohtaan.

United For Navid katsoo olympiakultamitalin antamisen Iranin ampujalle Javad Foroughille katastrofiksi paitsi Iranin urheilulle myös kansainväliselle yhteisölle ja erityisesti Kansainvälisen olympiakomitean (IOC) maineelle. 41-vuotias Foroughi on järjestön tietojen mukaan nykyinen ja pitkäaikainen terroristijärjestön jäsen. Hän on toiminut Iranin Vallankumouskaartissa IRGC:ssä.

Tiedotteen mukaan IRGC harjoittanut väkivaltaa ja tappanut paitsi Iranin kansalaisia ja mielenosoittajia myös viattomia ihmisiä Syyriassa, Irakissa ja Libanonissa. IRGC on Yhdysvaltojen nimeämä ulkomainen terroristijärjestö. Virallisten tietojen mukaan Vallankumouskaartin on määrä suojata Iranin islamilaista valtiojärjestystä muun muassa sotilaskaappauksia ja toisinajattelijoita vastaan.

United For Navid kirjoitti IOC:lle aiemmin tänä vuonna ja varoitti heitä armeijan ja poliitikkojen, jotka esittävät olevansa iranilaisurheilijoiden edustajia, mahdollisesta läsnäolosta. IOC:n virkamiehet eivät koskaan ryhtyneet toimiin.

Järjestön mukaan olympiakullan myöntäminen terroristijärjestön jäsenelle on loukkaus muita urheilijoita kohtaan ja musta merkki IOC:lle. United for Navid vaatii IOC:n välitöntä tutkimusta ja mitalin peruuttamista, kunnes tutkimus on saatu päätökseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut