Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

USA:n Ryan Murphy laukoi kovia doping-väitteitä Tokion 200 metrin selkäuintifinaalin jälkeen

Ryan Murphy uinti USA
AOP

Miesten 200 metrin selkäuinnin finaalissa USA:n Ryan Murphy ei pystynyt uusimaan olympiakultaansa. Finaalin jälkeen mies esitti epäilyksiä kanssakilpailijoidensa rehellisyydestä.

26-vuotias yhdysvaltalainen Ryan Murphy puhkui tyytymättömyyttä tappionsa jälkeen.

– Minulla on 15 ajatusta, 13 niistä saisi minut paljon vaikeuksiin, Murphy totesi, kun häneltä kysyttiin ajatuksista dopingiin liittyen kilpailussa.

Rio de Janeiron olympialaisten kolminkertainen kultamitalisti kielsi uskovansa, että kaikki kisaajat olisivat aina rehellisiä dopingin suhteen.

– Se on mitä se on. Yritän olla jäämättä siihen kiinni. Minun on valtava henkinen rasitus siitä ympäri vuoden, että uin kisassa, joka ei todennäköisesti ole puhdas ja sitä se on, yhdysvaltalainen sadatteli.

Myöhemmin tiedotustilaisuudessa Murphy sanoi kuitenkin puhuvansa vain dopingista uinnissa yleensä ja onnitteli kultamitalin napannutta Jevgeni Rilovia ja brittiläistä pronssimitalistia Luke Greenbackia.

– Minun täytyy olla selvä, aikomuksenani ei ole esittää väitteitä täällä, joten onnittelut Luke ja Jevgeni. He tekivät uskomattoman työn, molemmat ovat erittäin lahjakkaita uimareita, Murphy pehmensi puheitaan.

– Päivän lopussa uskon, että doping on ​​edelleen suuri asia uinnissa ja se on mitä se on, mies päätti.

Rilov totesi olevansa yllättynyt Murphyn alkuperäisistä kommenteista ja omassa mediatilaisuudessaan hän sanoi tukevansa aina puhdasta urheilua.

– Teen aina dopingitestit. En voisi antaa anteeksi itselleni, jos olisin ottanut jotain. En tiedä miten reagoida tähän. Minua ei ole syytetty mistään, Rilov puolustautui.

Venäjän joukkueen tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta Murphyn huomautuksia. USA:n uintiliitolla US ei myöskään kommentoinut Murphyn väitteitä.

Lähde: Reuters

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut