Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Huikea jännitysnäytelmä pituushypyn karsinnoissa – Kristian Pulli hyppäsi olympiafinaaliin!

Kristian Pulli
AOP

Tokion olympialaisissa jännitettiin lauantaina suomalaisittain muun muassa pituushyppyä, jonka karsinnassa oli mukana Kristian Pulli.

Pulli hyppäsi itsensä upeasti pituushypyn finaaliin. Finaalipaikka ratkesi äärimmäisen tiukasti ja sitä saatiin odottaa viimeiseen hyppääjään asti. Pituushypyn finaalissa hyppää maanantaina 12 urheilijaa – Pulli nappasi karsintojen viimeisen jatkopaikan.

”Tiukkaa vääntöä oli ja senttipeliksi se meni tälläkin kertaa”, Pulli analysoi kisan jälkeen Ylen haastattelussa. Mies itse kuuli jatkopaikastaan vasta juuri ennen haastattelua.

”Elin vain hetkessä ja otin fiiliksestä kaiken irti. Täytyy olla kuitenkin tyytyväinen – tätä lähdettiin hakemaan.”

Pulli hyppäsi karsinnassa kauden parhaansa 796, joka riitti juuri ja juuri jatkopaikkaan. Tismalleen saman tuloksen hyppäsivät myös Saksan Fabian Heinle ja Kiinan Ghangzhou Huang. Miehet aseteltiin paremmuusjärjestykseen toiseksi parhaiden tulosten avulla. Pullin toiseksi paras oli näistä kolmesta miehestä heikoin ja se asetti hänet karsinnan 12. sijalle. Suomalainen joutui siis jännittämään karsinnan viimeiseen hyppääjään asti, ennen kuin jatkopaikka varmistui.

Pullin kolmas hyppy olisi kantanut vieläkin pidemmälle, mutta se oli harmittavasti yliastuttu. Pullin hypyt kuitenkin näyttivät paranevan karsinnan edetessä ja toivottavasti sama jatkuu myös finaalissa.

”Karsinnassa hypyt olivat vielä hieman varovaisia ja hakevia. Täytyy kyllä olla kuitenkin tyytyväinen. Lähden luottavaisin mielin kuitenkin finaaliin – siellä on kaikki kuitenkin taas auki”, Pulli kertoi tyytyväisenä.

Pulli etenee pituushypyn olympiafinaaliin ensimmäisenä suomalaishyppääjänä sitten vuoden 1988. Tuolloin Jarmo Kärnä hyppäsi Soulissa kymmenenneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020