Seuraa meitä:

Tokio 2020

Suomalaisaitureille pettymys Tokiossa – “Paskalta tuntuu”

Korte joutui pettymään Tokiossa
AOP

Suomalaisaiturit joutuivat pettymään Tokion Olympialaisissa, kun sekä Reetta Hurskeen että Annimari Korteen kilpailut päättyivät jo alkueriin. Molemmilla aitureilla oli realistiset mahdollisuudet jatkopaikkaan, mutta he eivät yltäneet kauden lähelle kauden parhaita suorituksiaan.

Hurske pysäytti kellon aikaan 13,10, jolla hän oli oman eränsä kuudes.

–Kauden paras olisi ollut otettavissa tänään. Ei kolmetoista sekuntia olisi pitänyt olla ongelma. Kaikkeni yritin, mutta ei vaan, Hurske kertoi juoksun jälkeisessä haastattelussa.

Takareisiongelmista kärsinyt Annimari Korte jäi kauden parhaastaan vieläkin enemmän. Korteen aika 13,06 riitti omassa alkuerässä sijalle viisi, kun neljä parasta jatkaa suoraan välieriin.

– Puolittain olen iloinen, että pystyin juoksemaan. Koko vuosi on ollut epävarmuutta, pystynkö juoksemaan. Se on harmi, ettei täysillä pysty juoksemaan, Annimari tunteili haastattelussa.

Korteen takareiden ongelmat pahenivat Sagan leirin aikana, kun nainen joutui matkustamaan turistiluokassa Japanin sisäisellä lennolla kohti olympiakaupunkia.

– 95 prosentin teholla pystyin juoksemaan. Kun oli 30 minuutin odotus verryttelyn ja kisan välillä, niin jänne jähmettyi, eikä taipunut kunnolla.

Korteen takareisi leikataan vielä tänä kesänä, mutta tarkasta ajankohdasta ei vielä ole varmuutta. Nainen itse haluaisi juosta vielä KAlevan kisat ja Ruotsi-ottelun.

– En tiedä, onko järkeä. Voittaisin ne – ihan sama, miten päin juoksisin, Korte päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tokio 2020