Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Olympialaisten yleisurheilussa historiallinen jaettu kultamitali

Tamberi ja Barshim päättivät jakaa kullan
AOP

Tokion olympialaisten miesten korkeushyppy oli ensimmäinen laji, jossa yleisurheilussa jaettiin kulta sitten vuoden 1912. Kultaa kisassa saivat Qatarin Mutaz Essa Barshim sekä Italian Gianmarco Tamberi. Miehet etenivät molemmat puhtaalla sarjalla tulokseen 2,37 metriä. Seuraavan korkeus 2,39 oli kuitenkin molemmille liikaa. Pöytäkirjasta ei saatu etua kummallekaan, joten järjestäjät ehdottivat pudotuskilpailua äkkikuolema periaatteella. Barshim kuitenkin kysyi toimitsijalta voivatko molemmat saada kultamitalin. Toimitsijan vastauksen ollessa myöntävä sopivat Barshim ja Tamberini päättävänsä kisan. Päätöksen jälkeen alkoivat hurjat juhlat molemmissa leireissä. Alla video päätöksenteon hetkestä.

Kuumassa ilmassa käyty kilpailu oli äärimmäisen kova tasoinen. Korkeusfinaalissa peräti seitsemän parasta ylittivät tuloksen 2,33, jota ei ole nähty koskaan aiemmin lajin historiassa yhdessä kilpailussa. Yli kymmenen finalisteista ylittivät 2,30 ja kaikkiaan neljä ylitti tuloksen 2,35 ensimmäisellään. Pronssimitalille kisassa ylsi niin ikään tuloksen 2,37 hypännyt valkovenäläinen Maksim Nedasekau. Tulos oli samalla maansa ennätys. Maansa ennätyksen huipputasoisessa kisassa hyppäsi myös Etelä-Korean Sanhyeok Woo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020