Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Xander Schauffelelle Golfin olympiakultaa – Suomalaiset paransivat loppua kohti

Välimäki 27 tokiossa
AOP

Yhdysvaltalainen Xander Schauffele kesti paineet ja säilytti kärkipaikkansa golfin päätöskierroksella Tokion olympialaisissa. Schauffele johti kilpailua avauspäivästä lähtien kirjauttaen yhteensä tuloksen 18 alle parin. Rory Sabbattini pisti yhdysvaltalaisen vielä tiukille huimalla loppukirillään päätyen vain yhden lyönnin päähän voittajasta (-17). Olympiapronssista käytiin tiukka kamppailu, sillä jopa 7 pelaajaa jatkoivat uusintarei-ille.

Neljännellä uusintareiällä Tawanin C.T. Pan oli lopulta muita parempi napaten pronssisen mitalin.

Suomalaisista Sami Välimäki ja Kalle Samooja olivat päätöspäivänä jo menettäneet mahdollisuutensa mitaliin, mutta molemmat onnistuivat pelaamaan viikonlopun parhaan kierroksensa. Samooja oli ensimmäisen päivän jälkeen kilpailun viimeisellä sijalla, mutta paranteli sijoitustaan päivä päivältä. Sunnuntai sujui Samoojalta 4 alle parin ja miehen sijoitus oli lopulta 45.

– Sieltä se pikkuhiljaa toki parani, mutta eipä tällaisesta sijasta mikään kauhean hyvä maku jää, parempaa odottanut Samooja kommentoi Golfliiton tiedotteessa.

Välimäki väläytteli aika ajoin erinomaista osaamistaan, mutta paras tulos karkasi liian monen bogin myötä. Välimäen tulos oli lopulta -9 ja sijoitus jaettu 27.

– Tästä on hyvä rakentaa ja palata arkeen Tourille, Välimäki kommentoi Ylen tv-haastattelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020