Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Yulimar Rojas hyppäsi kolmiloikan ME:n – kolmiloikassa hurja loppukilpailu

Yulimar Rojas teki uuden ME
AOP

Venezuelan Yulimar Rojas räväytti naisten kolmiloikan olympiafinaalin loppuun lajin uuden maailmanennätyksen 15,67. Kolmiloikkaa mielin määrin hallinnut Rojas rikkoi Inessa Kravetsin lähes 26 vuotta vanhan ME:n vihdoin ja viimein 17 sentin turvin. Jo aiemmin kisan ensimmäisellä kierroksella Rojas oli tehnyt uuden olympiaennätyksen hypättyään 15,41. Hän olisi voittanut kisan 40 sentin turvin jo tällä, mutta kirsikkana kakun päälle silmin nähden vapautunut Rojas loikki vielä 26 senttiä pidemmälle.

Loikkafinaali oli todella kova tasoinen ja laadukas sillä toiseksi tullut Patricia Mamona hyppäsi portugalinennätyksen 15,01 ja ylitti näin ensimmäistä kertaa urallaan 15 metrin rajan. Kolmanneksi tullut Espanjan Ana Peleteiro rikkoi myös maansa ennätyksen tuloksellaan 14,87. Rojasin ylivoimasta kisassa kertoo kuitenkin se fakta, että hän hyppäsi kisassa kolme kertaa yli 15 metriä, kun muut kilpakumppanit pystyivät vain yhdesti ylittämään rajan.

Suomen Kristiina Mäkelä ei yltänyt kauden parhaaseensa loikkafinaalissa. Tuloksen 14,17 hypännyt suomalainen jäi finaalin 11. sijalle. Mäkelän kisa jäi siis kolmeen kierrokseen, hänen kaksi muuta hyppyään jäivät tuloksiin 14,03 sekä 13,90. Mäkelä eteni viimeisenä naisena karsinnasta finaaliin. Jatkokierroksille eli kahdeksan parhaan joukkoon olisi vaadittu Mäkelältä uutta ennätystä sillä kolmelle viimeiselle kierrokselle eteni viimeisenä Jamaikan Shanieka Ricketts tuloksella 14,47. Mäkelän tällä kaudella hyppäämä henkilökohtainen ennätys on 14,41.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020