Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Aston Martin aikoo valittaa Sebastian Vettelin hylkäyksestä Unkarin GP:ssä

Sebastian Vettel Aston Martin Unkarin GP
AOP

Aston Martinin F1-kuski Sebastian Vettel sijoittui Unkarin GP:ssä toiseksi viime viikonloppuna. Mies kuitenkin hylättiin liian vähäisen polttoainemäärän vuoksi.

Kilpailun jälkeisissä tarkastuksissa Kansainvälinen autourheiluliitto FIA pystyi ottamaan autosta vain 0,3 litraa polttoainetta, kun säännöt edellyttävät, että yksi litra jätetään säiliöön näytteenottoa varten. Tämä johti siihen, että Sebastian Vettel hylättiin Unkarin kilpailusta.

Tiimi uskoo, että autossa olisi pitänyt olla 1,74 litraa polttoainetta, joten järjestelmässä on edelleen 1,44 litraa, joita FIA ei voinut hakea. Vettel oli pysäyttänyt kaksi mutkaa ennen kierroksen loppua sisääntulokierroksella kilpailun jälkeen kärsiessään ongelmista, joiden talli uskoo johtuvan ongelmasta polttoainepumpun hississä. Se uskoo myös, että vika voisi selittää, miksi polttoainetta ei ole löydetty.

Auto pysyi FIA:n varikkopilttuussa Budapestissa yön yli, ja puuttuvan polttoaineen etsiminen jatkuu, kun auto on kuljetettu FIA:n tekniseen laitokseen Ranskassa maanantaina. Aston Martinin valituksen tarkoituksena on ostaa aikaa ja antaa tiimille mahdollisuus harkita tapaustaan, ennen kuin se päättää muodollisesti jatkaa valituksen käsittelyä.

Aston Martinin tallipäällikkö Otmar Szafnauer vahvistaa tallin valitusaikeet.

– Voin vahvistaa aikeen valittaa. Joten kun opimme lisää, valitamme, jos meillä on perusteita, ja jos ei, hylkäämme sen. Mutta meillä on 96 tuntia aikaa. Kaikkien laskelmiemme mukaan autossa pitäisi olla edelleen 1,44 litraa polttoainetta 300 millilitran näytteenoton jälkeen.

Todistustaakka on kuitenkin tallilla.

– Meidän on vain näytettävä FIA: lle, että se oli siellä, ja 300 millilitraa riittää polttoaineeksi. Ja se on valituksen perusta, joten auto otetaan talteen. Menemme vain etsimään polttoainetta ja mittaamaan sen. Selvitämme sen, Szafnauer selitti.

Polttoainepumpun hissiviasta tallipäällikkö ei osaa vielä sanoa varmaksi.

– Näyttää siltä, ​​että en tiedä, emme ole vielä purkaneet sitä. Mutta jostain syystä hissipumput eivät poista polttoainetta autosta.

Mies kuitenkin uskoo, että asia selviää.

– Mittaamme polttoainetta, joka menee sisään. Ja autossamme oleva polttoaineen virtausmittari, jonka FIA määrää, mittaa, kuinka paljon polttoainetta käytetään, joten ero sen välillä, mikä meni sisään ja mitä käytettiin, on se, mitä on jäljellä. Tiedämme, että jäljellä on 1,74 litraa.

Lähde: Motorsport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1