Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

HS: Oliver Helanderin keihäskarsinta todellisessa vaarassa Tokiossa

Oliver Helander Tokioon
AOP

Suomen keihäsmiesten kolmikkoon kuuluva Oliver Helander loukkasi itsensä sunnuntain harjoituksissa ja on epävarmaa, pystyykö hän osallistumaan maanantaina heitettävään keihään karsintakilpailuun Tokion olympialaisissa.

Oliver Helanderilla on nivusvamma. Heittäjän oikean reiden lähentäjään tuli sunnuntaina heittoharjoituksissa keihään kanssa krampintapainen vaiva, ja lihas ärsyyntyi.

Suomen joukkueen lääkäri Ilkka Räsäsen mukaan se vaarantaa Helanderin keihäskarsinnan.

– Vamma on kivulias ja haittaa kävelyä. Puudutus voisi pahentaa asiaa. Sen takia ei ole syytä riskeerata muuten tervettä miestä tällä tavalla. Katsotaan, miten käy. Todennäköisesti Oliver ei osallistu. Ärsyyntynyttä lihasta voidaan rauhoittaa kevyellä käsittelyllä ja tulehduskipulääkkeellä. Muuta ei valitettavasti ole tehtävissä, Räsänen sanoo.

Keihään lajivalmentaja Petteri Piironen jätti maanantaina Helanderille vielä pienen takaportin.

– Katsotaan tilanne keskiviikkona loppuun asti, voiko Oliver mennä stadionille vai ei, Piironen toteaa jäljellä olevasta toivosta.

Yleisurheilijoiden valmennuspäällikkö Tuomo Salonen oli sunnuntaina yhteydessä Antti Ruuskaseen ja hänen tukijoukkoihinsa Suomessa. Ruuskanen on Tokioon nimetty varamies. Pohdinnan jälkeen Ruuskanen päätti, ettei hän lähde Tokioon.

– Antti olisi saapunut Tokioon tiistai-iltana. Antin tukijoukot totesivat, ettei tällä aikataululla ole järkevää lähteä, Salonen sanoo.

Lähde: Helsingin Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020