Seuraa meitä:

Formula 1

Lewis Hamilton paljasti Unkarin GP:n jälkeen kärsivänsä pitkittyneistä koronaoireista

Lewis Hamilton F1 Unkarin GP
AOP

Iso-Britannian F1-tähti Lewis Hamilton on kertonut jo aiemmin sairastaneensa koronan. Nyt mies paljasti Unkarin GP:n lehdistötilaisuudessa, että pelkää kärsivänsä pitkittyneistä koronaoireista.

Lewis Hamilton totesi, ettei voinut hyvin Unkarin F1 GP:n palkintojenjaossa.

– Kaikki hämärtyi palkintokorokkeella, hän sanoi kisan jälkeen.

Hamilton sanoo uskovansa, ettei hän ole vieläkään täysin toipunut korona-tartunnasta, kun hän koki väsymystä ja huimausta Unkarin GP:ssä. Brittiläinen kuljettaja sijoittui kolmanneksi huikeassa kilpailussa noustuaan viimeiseltä paikalta Hungaroringillä toiseksi, kun Sebastian Vettel hylättiin teknisistä syistä. Hän myös kuitenkin myönsi pelkäävänsä kärsivänsä pitkittyneestä koronasta.

Hamilton myöhästyi kilpailunjälkeisen lehdistötilaisuuden alusta, kun Mercedeksen lääkäri tutki miehen. Hän sanoi myöhemmin, ettei kokenut olevansa täysin toipunut viime vuoden joulukuussa saamansa viruksen vaikutuksista.

– Olen taistellut terveyteni kanssa koko vuoden sen jälkeen, mitä tapahtui viime vuoden lopussa, ja se on edelleen taistelu. Minulla oli todella suuri huimaus ja kaikki muuttui hieman epäselväksi podiumilla, mies harmitteli.

Kilpailu Hungaroringilla oli kuuma ja fyysisesti vaativa, mutta Hamilton myönsi, että hän saattaa kokea viruksen pitkittyneen muodon oireita, joissa terveysongelmat jatkuvat kuukausia sen jälkeen, kun se on ensin saanut tartunnan.

– En ole puhunut siitä kenellekään erityisesti, mutta mielestäni se leijuu ilmassa. Muistan vaikutukset, kun minulla oli se. Harjoittelu on ollut erilaista sen jälkeen ja väsymysaste on erilainen, ja se on todellinen haaste. Yritän vain jatkaa harjoittelua ja valmistautua parhaalla mahdollisella tavalla.

– Kuka tietää mitä se on tänään? Ehkä se on nesteytystä, mutta minulla ei todellakaan ole sellaisesta kokemusta. Minulla oli jotain vastaavaa Silverstonessa, mutta tämä on paljon pahempaa, mies kuvaili.

Lähde: The Guardian

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1