Seuraa meitä:

Tokio 2020

Armand Duplantis hyppäsi lähes maailmanennätyksen

Armand Duplantis oli miesten seipäässä paras.
AOP

Miesten seiväshypyn olympiakulta meni odotettuun osoitteeseen, kun Ruotsin Armand Duplantis hoiti homman varmasti nimiinsä hyppäämällä tuloksen 602. Tämä riitti kisan voittoon, sillä yhdysvaltain Chris Nilsen hyppäsi ennätyksensä 597, mutta tiputti kolmesti 602’sta, jonka ruotsalainen meni yli ensimmäisellään.

Maailmanennätyksen haltija yritti kisan lopuksi vielä kolmesti uudesta maailmanennätyskorkeudesta, mutta tiputti kolmesti 619’sta. Yrityksistä ensimmäinen oli paras, sillä ruotsalainen oli reippaasti rimasta yli, mutta rinta toi riman alas.

Kisassa kolmanneksi tuli Rio de Janeiron olympiavoittaja Brasilian Thiago Braz. Braz hyppäsi finaalissa kauden parhaansa 587. Kisan neljäs oli jaetusti yhdysvaltain KC Lightfoot ja Kreikan Emmanouil Karalis, joka hyppäsi ennätyksensä 580. Saman tuloksen kisassa hyppäsi myös Puolan Piotr Lisek ja Iso-Britannian Harry Coppell.

Ranskan seiväslegenda Renaud Lavillenie jäi kisassa tulokseen 570. Entinen ME-mies satutti kisan lämmittelyssä nilkkaansa ja se vaikutti ranskalaisen hyppäämiseen merkittävästi. Kokenut entinen olympiavoittaja oli kisassa kuitenkin kahdeksas ja teki hyvät yritykset korkeudesta 592 taistellessaan olympiamitalista.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tokio 2020