Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Australian olympiajoukkue riehui Tokion olympiakylässä ja kotiinpaluulennolla

Ian Chesterman olympiajoukkueen johtaja Australia
AOP

Australian olympiajoukkue jätti ikimuistoisen kuvan itsestään Tokion olympialaisten kisajärjestäjille. Huoneita oli jätetty törkyiseen kuntoon ja kotiinpaluukaan ei sujunut ongelmitta.

Australian urheilijat vahingoittivat Tokion olympialaisten kisakylän hotellihuoneita ennen lähtöä, kun taas muut joukkuetoverit osoittivat kohtuutonta käyttäytymistä kotimatkallaan, Australian olympiakomitea sanoi tiistaina. Jotkut urheilijat olivat vaurioittaneet sänkyjä ja tehneet reikiä seinään.

Kurinpitotoimia ei kuitenkaan toteuteta anteeksipyynnön jälkeen, sanoi Australian olympiajoukkueen päällikkö Ian Chesterman kertoi mainitsematta urheilijoita tai heidän edustamaansa lajia.

– Jotkut nuoret tekivät virheen, he olivat lähteneet huoneista sellaisessa jättäen ne kuntoon, jota ei voida hyväksyä, Chesterman. Hän lisäsi, että vauriot olivat vähäisiä ja että “Ei ollut vaikein asia rikkoa pahvilaatikkosänkyä”.

Tilanne olisi voinut olla pahempikin.

– Huoneita ei tuhottu kokonaan millään tavalla.

– Se kirja on vanha kuin aika: hyvä nuori tekee virheen, toinen luku on hyvä, nuori on täynnä katumusta. Kolmas luku on hyvä nuori, joka oppii virheestä ja tulee paremmaksi ihmiseksi, Chesterman vakuutti.

Rugby Australia kertoi myöhemmin tiistaina aloittaneensa oman tutkimuksensa sen jälkeen, kun Australian joukkueen toimitsijat olivat ilmoittaneet, että rugbynpelaajat ja jalkapalloilijat eivät käyttäytyneet hyväksyttävästi olympialaisista kotiin lähtiessä.

– Rugby Australia on saanut tietoonsa tapahtumia, jotka liittyvät Australian miesten Sevens-ohjelmaan, sen jälkeen kun Australian olympiakomitea on ilmoittanut niistä, liitto kertoi.

– Rugby Australia on aloittanut oman sisäisen tutkimuksensa asiasta. Rugby Australia odottaa kaikilta työntekijöiltään korkeimpia standardeja, mallintaen pelimme arvoja – kunnioitusta, rehellisyyttä, intohimoa ja tiimityötä.

Australian olympiakomitean toimitusjohtaja Matt Carroll kertoi saaneensa raportteja rugbyn ja jalkapallon toimitusjohtajilta räikeästä käyttäytymisestä Sydneyn-lennolla viime perjantaina.

– Se on erittäin suuri pettymys, mutta sekä rugbyn että jalkapallon hallintoelimet ovat sanoneet minulle, että tällainen käyttäytyminen ei todellakaan ole hyväksyttävää heidän urheilussaan, ja ovat pyytäneet vilpittömästi anteeksi Australian olympiajoukkueelta.

Näitä tapauksia ei tulla painamaan Carrollin mukaan villaisella.

– Toimitusjohtajat ovat sitoutuneet ryhtymään asianmukaisiin toimiin ja raportoimaan meille. Vaikka lentoyhtiö ei ole esittänyt virallista valitusta, huomautimme hyväksymättömästä käyttäytymisestä, ja otin asian suoraan esille urheilujohtajillemme, mies totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut