Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Elaine Thompson-Herah juoksi kautta aikain toiseksi nopeimman ajan

Elaine Thompson voitti tuplan Tokiossa.
AOP

Jamaikan Elaine Thompson-Herah juhli naisten 200 metrin olympiakultaa tiistaina, kun jamaikalaistykki juoksi kisojen toiseen olympiakultaansa ennätysajalla 21.53. Jo 100 metrin olympiakultaa voittanut Thompson-Herah juoksi maansa ennätyksen, joka oli samalla maailman kautta aikain toiseksi nopein aika 200 metrillä. Maailmanennätystä pitää hallussaan Yhdysvaltain Florence Griffith-Joyner, jonka ME on vuonna 1988 juostu 21.34.

Kisassa toiseksi tuli alle 20-vuotiaiden maailmanennätyksellä Naminian Christine Mboma. Vuonna 2003 syntynyt Mboma juoksi ajan 21.81. Mboma juoksi aiemmin kesällä 400 metriä aikaan 48.54, joka jää vain vajaan sekunnin matkan maailmanennätyksestä.

200 metrillä toiseksi juoksi Yhdysvaltain Gabrielle Thomas. Thomasin aika oli 21.87 ja tällä yhdysvaltalainen punnersi niukasti pikamatkoja pitkään hallinneen Shelly-Ann Fraser-Prycen, joka jäi neljänneksi ajalla 21.94.

Sveitsin Muijinga Kambundji oli kisan paras eurooppalainen naisten 200 metrin kisassa. Kambundjin oli finaalin seitsemäs ajalla 22.30. Bahaman Shaunae Miller-Uibo rullaili kevyesti 200 metrin maaliin porukan viimeisenä ja aika oli tasan 24 sekuntia. Miller-Uibo on yksi naisten suosikeista 400 metrin juoksuun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020