Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Karsten Warholm juoksi huikean maailmanennätyksen

Karsten Warholm teki jälleen maailmanennätyksen.
AOP

Norjan Karsten Warholm voitti miesten 400 metrin aitajuoksun huikealla uudella maailmanennätyksellä 45,94. Warholm paransi omaa maailmanennätystään 76 sadasosaa.

Ratakierroksen aidatulla matkalla toiseksi tuli Rai Benjamin, joka meni reilusti alle Warholmin vanhan maailmanennätyksen juoksemalla ajan 46,17. Benjaminin aika on myös Yhdysvaltain ennätys. Kolmas kisassa oli välieränsä voittanut Brasilian Alison Dos Santos, joka jäi vain kaksi sadasosaa Warholmin aiemmasta maailmanennätyksestä. Dos Santos juoksi maansa ennätyksen 46,72.

Kahdeksasta finalistista kärkikolmikon jälkeen kolme muutakin juoksijaa teki maansa ennätyksen. Neljänneksi juossut Kyron McMaster juoksi Brittiläisten Neitsytsaarien ennätyksen 47,08. Kuudenneksi tullut Turkin Yasmani Copello juoksi ajan 47,81 ja Viron Rasmus Mägi paineli ajan 48,11.

Kisassa viidenneksi yltänyt Abdelrahman Samba juoksi kauden parhaansa 47,12 ja finaalin kahdeksas Italian Alessandro Sibilio juoksi 48,77 ja jäi lähes kolme sekuntia voittajalle.

– En uskonut, että 46 sekunnin alittaminen olisi mahdollista. Valmentajani Leif Olav Aines sanoi tosin minulle harjoituksissa, että 45-alkuinen aika voisi syntyä täydellisellä juoksulla, kommentoi Warholm ylen haastattelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020