Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Malaika Mihambo otti omansa naisten pituusfinaalissa

Malaika Mihambo juhli olympiakultaa pituudessa.
AOP

Saksan Malaika Mihambo voitti naisten pituudessa olympiakultaa. Mihambo hyppäsi kuudennella kierroksella kisan parhaan tuloksensa tasan seitsemän metriä, joka riitti kolmen sentin erolla olympiavoittoon ennen Yhdysvaltain Britney Reeseä ja Nigerian Ese Brumea.

Mihambo aloitti kisan vahvasti ja hyppäsi jo toisella hypyllään tuloksen 695. Neljännellä ja viidennellä kierroksella saksalaisen maailmanmestarin askelmerkki oli pahasti kadoksissa, mutta viimeisellä hypyllä kaikki osui kohdalleen.

Toiseksi tullut Reese hyppäsi tasaisen varmasti viisi pisintä hyppyä 16 sentin sisään, mutta parhaaksi tulokseksi irtosi 697, joten piikki jäi hyppäämättä. Brume jäi kisassa kolmanneksi samalla tuloksella Reesen kanssa, koska hänen toiseksi pisin hyppy oli yhdysvaltalaista lyhyempi. Brumen toiseksi paras oli 690 ja Reesen 695.

Kisan neljäs oli kokenut arvokisakävijä Ivana Spanovic, joka hyppäsi 691. Viidenneksi hyppäsi Ukrainan Maryna Bekh-Romanchuk, jolla ei ollut kahden kierroksen jälkeen vielä tulosta. Ukrainalaisen paras kantoi 688. Maailmantilaston kakkonen ennen olympialaisia ollut Yhdysvaltain Tara Davis paransi läpi kisan tulostaan, mutta jäi tulokseen 685 olleen kuudes.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020