Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Tokiossa toinen doping-käry – Kiinnijäänyt valtavan tulosparannuksen tehnyt georgialaiskuulantyöntäjä

Olympiarenkaat koristavat Tokiota
AOP

Georgialainen kuulantyöntäjä Benik Abrahamyan on antanut positiivisen doping-näytteen Tokion olympialaisissa ja on asetettu väliaikaiseen kilpailukieltoon.

Georgian kansallisen miestn kuulantyöntösennätysennätyksen haltija Benik Abrahamyan, jonka oli määrä osallistua tiistai-illan karsintakilpailuun, on asetettu väliaikaiseen kilpailukieltoon 31. heinäkuuta pidetyn kilpailun ulkopuolisen testin doping-havainnon johdosta.

Näytteen, jonka Independent Testing Authority ITA otti 36-vuotiaalta urheilijalta, joka jäi kuulakarsintaan Rio de Janeiron 2016 olympiakisoissa ja asetti Georgian ennätyksen 21,11 metriä 18. toukokuuta tänä vuonna, analysoitiin Maailman Antidoping-toimisto WADA:n laboratoriossa Tokiossa eilen.

Se osoitti jälkiä kahdesta kielletystä steroidista-dehydrokloorimetyylitestosteronista ja metandienonista sekä tamoksifeenista. ITA keräsi näytteen Kansainvälisen olympiakomitean IOC:n testausviranomaisen alaisuudessa.

Abrahamyan, joka teki ennätyksensä Artašatissa Armeniassa järjestetyssä kisassa, on 30. sijalla tämän vuoden maailmanlistalla. Hänelle on ilmoitettu tapauksesta, ja hänet on asetettu väliaikaiseen kilpailukieltoon kunnes asia on ratkaistu Maailman antidopingsäännöstön ja IOC:n Antidoping-sääntöjen mukaisesti

Urheilijalla on oikeus riitauttaa väliaikaisen kilpailukiellon määrääminen urheilun välimiesoikeudessa antidoping-osastolla CAS:n ADD:ssä. Urheilijalla on myös oikeus pyytää B-näytteen analysointia.

Koska tutkinta on käynnissä, ITA totesi, että muita kommentteja ei tule meneillään olevan tapauksen aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020