Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori vaikeuksien kautta jatkoon Washingtonissa

Emil Ruusuvuori venytti tiensä toiselle kierrokselle.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori selvitti tienstä Washingtonissa käytävässä Citi Openissa, eli ATP-500 tason turnauksessa toiselle kierrokselle kaatamalla Intian karsintojen kautta kisaan selvinneen Prajnesh Gunneswaranin kolmessa erässä 2-1 (2-6, 6-1, 6-1) -lukemin.

Ruusuvuori menetti heti ottelun avauserässä kaksi ensimmäistä syöttöään ja intialainen pääsi ottelussa karkuun 4-0 -lukemin ja voitti avauserän lopulta 6-2 -luvuin.

Toisessa erässä tahti muuttui täysin ja Ruusuvuori mursi heti Gunneswaranin ensimmäisen syötön. Gunneswaran piti toisen syöttövuoronsa, mutta menetti kolmannen syöttövuoronsa ja Ruusuvuori karkasi näin 6-1 -erävoittoon.

Kolmannessa erässä suomalainen mursi kaksi intialaisen ensimmäistä syöttöä ja karkasi jälleen 4-0 -johtoon. Kolmannen kerran Ruusuvuori mursi vastustajansa syötön, kun intialainen oli syöttämässä pysyäkseen ottelussa mukana. Gunneswaran ei tässä kuitenkaan onnistunut vaan Ruusuvuori mursi ja hoiti erän 6-1 -lukemin nimiinsä.

Toisella kierroksella suomalainen kohtaa Italian Jannik Sinnerin, joka on sijoitettu turnauksessa viidenneksi. Vahvan kevään jälkeen Sinnerin kesä on ollut vaikeampaa. Kesäkuun alussa Sinner voitti Ranskan avointen kolmannella kierroksella Ruotsin Mikael Ymerin, mutta tämän jälkeen on tullut neljä tappiota. Sinner on taipunut Lontoon ja Atlantan ATP-turnauksien avauskierroksilla. Tämän lisäksi Wimbledonin avauskierroksella Marton Fucsovics oli parempi erin 3-1.

Ruusuvuori ja Sinner kohtasivat Miamin Masters 1000 -turnauksen kolmannella kierroksella maaliskuussa. Tuolloin Sinner oli vahvempi erin 2-0 ja marssi turnauksessa aina loppuotteluun asti, jossa koki tappion Puolan Hubert Hurkaczille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis