Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-talli Williams antoi potkut törkykommentteja laukoneelle kuskilupaukselleen

Dan Ticktum F2 Williams Iso-Britannia
AOP

Williamsin kehitysohjelmaan kuulunut brittikuski Dan Ticktum hankki itselleen potkut haukkumalla kuskikollegoitaan Twitchissä.

Williamsin kehityskuljettaja Dan Ticktum ehti ajaa tallissa alle kahden vuotta. Formula 2 -kuljettaja ehdittiin irtisanoa kahdesti Red Bull -ohjelmasta, mutta Williams antoi 22-vuotiaalle britille mahdollisuuden joulukuussa 2019. Talli palkkasi hänet kehityskuljettajakseen kaudelle 2020 ja se sai jatkoa vielä tälle kaudelle.

Ticktum on viettänyt paljon aikaa simulaattorissa työskentelemällä tallin Groven tehtaalla ja tehnyt vaikutuksen myös Formula 2:ssa, jossa on tällä hetkellä sijalla neljä kokonaistuloksissa. Hänen uskottiin olevan tallin ehdokasluettelossa George Russellin tilalle, jos Mercedes palkkaa britin, kuten huhuissa on esitetty.

Julkisuuteen vuoti kuitenkin yksityiskohtia Ticktumin kommenteista Russellin joukkuetoverista Nicholas Latifista. Ticktum striimasi Twitchissä pelatessaan Call of Duty: Warzonea. Britti lällätti pelatessaan ääneen loukkauksia kanssakuskeistaan.

– Do-be-do-be-do, Latifi on paska, Rosberg on huijari, mies rallatteli.

Hän toisti “Latifi on kakka”, ennen kuin lisäsi “Miksi se silti saa minut nauramaan?”. Yksi hänen Twitch-katsojistaan ​​ei ollut vaikuttunut kirjoittaessaan “Tarkoitan, että hän on F1:ssä, sinä F2: ssa”. Ticktum vastasi kommentoijalle vihaisesti.

– Tarkoitan, että hän on minua vanhempi, hän maksoi päästäkseen sinne. Ääliö. Helvetin idiootti, mies raivosi.

Potkiessaan katsojan kanavaltaan hän huusi vielä hänen peräänsä.

– Minulla on tylsää, mene pois, ikään kuin en haluaisi tuollaista ketään helvetin kanavalleni. Hyvästi.

Ticktum selitti sitten ystävälleen, jonka kanssa hän pelasi ja sanoi olevansa “Mieluummin paras F2:ssa kuin huonoin F1:ssä”, että se “Ei ole kuin divisioonat, se ei ole kuin Ykkösliiga ja Valioliiga, joissa tulet eri tasojen läpi.”

– Ja vaikka et pääse Formula 1:een moottoriurheilussa, se ei tarkoita, ettet olisi tarpeeksi hyvä päästäksesi sinne, tiedätkö mitä tarkoitan?

Instagramissa 22-vuotias on kuitenkin väittänyt, että tehdyillä kommenteilla ei ollut mitään tekemistä hänen potkujensa kanssa, ja tämä päätös tehtiin ennen suoratoistoa.

– Minä ja Williams erosimme ennen äskettäistä Latifi-tapausta.

– Sitä ei julkistettu toistaiseksi, koska minulla ei ollut vaihtoehtoa F1-paikkaan vuonna 2022, mies selitteli.

Virallisesti Ticktumille ei jäänyt asiasta hampaankoloon mitään.

– Kiitos Williamsille mahdollisuudesta! Toivottavasti voimme työskennellä yhdessä tulevaisuudessa!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1