Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Kanadaan olympiakultaa miesten 200 metrillä

De Grasse tuli lopun vahviten Tokion 200 metrillä.
AOP

Andre De Grasse teki historiaa ja otti olympiakultaa miesten 200 metrin juoksussa maan ennätysajalla 19.62. Kanadalainen teki maan ennätyksen jo välierissä, mutta pystyi kiristämään tahtia vielä finaaliin ja ottamaan toisen olympiamitalin näistä kisoista.

Toiseksi tuli Yhdysvaltain Kenneth Bednarek, joka juoksi voittajan tavoin ennätyksensä. Bednarekin aika oli 19.68. Kolmas kisassa oli Bednarekin maanmies Noah Lyles, joka puristi kolmosradalta kolmanneksi ajalla 19.74, joka oli Lylesin kauden paras.

Finaalissa viisi miestä juoksi alle 20 sekuntin, kun Yhdysvaltaina Erriyon Knighton oli neljäs ajalla 19.93. Liberian Joseph Fahnbulleh oli kisan viides ajalla 19.98. Tämä oli samalla Liberian ennätys.

Finaalissa kuudes oli Kanadan Aaron Brown ajalla 20.20. Seitsemäs Jamaikan Rasheed Dwyer ajalla 20.21 ja kahdeksas Trinidadin ja Tobagon Jareem Richards, jonka aika oli 20.39.

Kanadalaisella De Grassella oli taskussaan ennen Tokiota olympiapronssi Riosta 100 metrin juoksusta ja hopeaa 200 metrin juoksusta. MM-kisoissa kanadalainen on ollut parhaimmillaan kakkonen Dohassa 2019, joten tämä oli kokeneen juoksijan ensimmäinen arvokisavoitto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020