Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kreikan naisten taitouintijoukkue joutuu vetäytymään olympialaisista korona-tartuntojen vuoksi

Kreikka taitouinti olympialaiset
AOP

Koronavaikeudet jatkuvat Tokion olympialaisissa ja nyt kärsijäksi joutui Kreikan naisten taitouintijoukkue.

Koko Kreikan taitouintijoukkue joutui vetäytymään Tokion olympialaisista korona-tapausten vuoksi. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun viidellä 12-jäsenisen joukkueen jäsenellä oli positiivinen korona-testi ja muiden katsottiin olevan läheisiä kontakteja, Tokion järjestäjäorganisaatio tiedotti keskiviikkona.

Evangelia Papazoglou ja Evangelia Platanioti oli jo suljettu pois parikilpailun teknisestä osiosta, joka oli tiistaina. He olivat kymmenennellä sijalla maanantain karsintakilpailun vapaan ohjelman jälkeen. Joukkuekilpailu alkaa perjantaina.

Kaikki 12 joukkueen jäsentä on siirretty pois olympiakylästä ja he ovat karanteenissa, Tokion olympialaisten tiedottaja Takaya Masa sanoi keskiviikkona.

– Valitsimme, että seurantaa oli vahvistettava, ja se päätettiin tehdä olympiakylän ulkopuolella. He olivat tehneet valtavia ponnisteluja ja tulivat Japaniin vaikeissa olosuhteissa. Luulen, että kreikkalaisten odotukset näille urheilijoille olivat melko korkeat, joten on tuskallista ajatella heitä, Masa harmitteli kreikkalaisten kohtaloa.

Tokion kisojen järjestäjäorganisaatio ilmoittivat keskiviikkona 29 uudesta korona-tapauksesta, mikä on korkein päivälukema sen jälkeen, kun seuranta alkoi 1. heinäkuuta. Neljä heistä oli urheilijoita, joka oli myös yhden päivän huippulukema.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut