Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Lasha Talakhadze ylivoimainen miesten yli 109 kiloisten painonnostossa

Lasha Talakhadze oli ylivoimainen painonnostossa.
AOP

Georgian Lasha Talakhadze teki tarvittavan miesten painonnoston raskaassa sarjassa ja voitti olympiakultaa yhteistuloksella 488 kiloa. Talakhadzen tulos uusi maailmanennätys.

Kokonaistuloksissa tuli toiseksi Iranin Ali Davoudi tuloksella 441 kiloa ja kolmanneksi Syyrian Man Asaad. Talakhadze johti kisaa tempauksen jälkeen jo 23 kilon erolla Davoudiin, joten työnnössä georgialaiselta tarvittiin vain hyväksytty tulos voittaakseen kisan.

Tempauksessa Georgian jätti teki sarjan 208-215-223. 223 kilon tempaus oli samalla maailmanennätys ja se vaati georgialaiselta vähän enemmän töitä kuin kaksi ensimmäistä nostoa joista molemmat olivat olympialaisten ennätyksiä.

Tempauksen jälkeen toisena oli Iranin Davoudi tuloksella 200 kiloa ja kolmantena Syyrian Asaad tuloksella 190.

Työnnössä Talakhadze aloitti, kun muut olivat lopettaneet. Talakhadze teki sarjan 245-255-265. 265 kiloa työnnössä on olympia- ja maailmanennätys.

Työnnössä toiseksi kovimman tuloksen teki tempauksessakin toiseksi tullut Davoudi, joka työnsi tuloksen 241 kiloa. Työnnössä kolmas oli kokonaistuloksissa neljänneksi jäänyt uusi-seelantilainen Andrew Liti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut