Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Miesten 800 metrin juoksussa kaksoisvoitto Keniaan

Kenialaiset juhlivat miesten kasilla.
AOP

Miesten 800 metrin juoksun loppukilpailu oli taktiikkajuoksu, jonka voittajaksi ylsi Kenian Emmanuel Kipkurui Korir. Koririn voittoaika oli 1.45,05 ja kenialaiselta irtosi mahtava 200 metrin loppukiri.

Kenialaiset juhlat täytti Ferguson Rotich, joka oli kirissä toinen ajalla 1.45,23. Kisassa kolmanneksi ylsi Puolan Patryk Dobek, joka vaihtoi 400 metrin aitajuoksun 800 metrin sileälle. Dobekin aika loppukilpailussa oli 1.45,39.

Kasilla pettymään joutuivat erityisesti Bosnian ja Herzegovinan Amel Tuka ja Botswanan Nijel Amos. Tuka oli Dohan ja Pekingin MM-kisoissa mitaleilla, mutta Rion olympialaisissa Tuka jäi välierään. Botswanan Amos juoksi ennätyksensä 1.41,73 Lontoon olympialaisten finaalissa, kun David Rudisha juoksi vieläkin voimassaolevan maailmanennätyksen 1.40,91. Amosia on tämän jälkeen menestys kiertänyt, mutta tässä kisassa oli mahdollisuus ottaa jopa kirkkain mitali olympialaisissa.

Rio de Janeiron olympialaisissa 2016 pronssia ottanut yhdysvaltain Clayton Murphy oli finaalin yhdeksäs. Murphy jäi kirien alkaessa kauas kärjen taakse, joten 26-vuotiaalla Murphylla ei ollut mahdollisuuksia taistella mitaleista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020