Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tokio 2020

Peruth Chemutai karkasi olympiavoitoon naisten 3000 metrin esteissä

Chemutai oli kovin naisten 3000 metrin esteissä
AOP

Peruth Chemutai juoksi olympiavoittoon Ugandan ennätyksellä 9.01,45. Chemutai oli kisassa ainut joka pystyi vastaamaan Yhdysvaltain Courtney Frerichsin kisan puolessa välissä lähteneeseen vetoon. Freirichs juoksi välitonnin kolmeen minuuttiin ja se puri koko finaaliryhmään erinomaisesti. Yhdysvaltalainen oli lopulta kisan toinen kauden parhaallaan 9.04,79.

Chemutai iski viimeisellä kierroksella eikä yhdysvaltalainen pystynyt vastaamaan ugandalaisen kiriin.

Olympialaisissa pronssin otti Kenian Hyvin Kiyeng, joka puristi lopussa Ethiophian Mekide Abeben ohi kolmanneksi ajalla 9.05,39. Abebe oli kisan neljäs ajalla 9.06,16.

Kisassa nähtiin Ugandan maan ennätyksen lisäksi kolme muutakin maan ennätystä, kun kisassa kuudenneksi tullut Slovenian Marusa Mismas-Zrimsek juoksi 9.14,84. Tämän lisäksi Iso-Britannian Elizabeth Bird oli yhdeksäs ajalla 9.19,68, joka oli myös maan ennätys.

Kolmas maansa ennätyksen tehnyt oli Kanadan Genevieve Lalonde, joka oli finaalin 11. ajalla 9.22,40.

Matkan maailmanennätyksen omistava nainen Kenian Beatrice Chepkoech ei vertynyt parhaaseen iskuunsa vaan jäi kisassa  seitsemänneksi ajalla 9.16,33. Yhdysvaltain mitalisuosikki Emma Coburn hylättiin kisassa, mutta Coburn ei ollut enää viimeisellä kierroksella lähelläkään mitalitaistelua.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020