Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Suomalaismenestys jäi laihaksi keskiviikkona Tokiossa

Oliver Helander keihäänheitto
AOP

Golf

Naisten golfissa Matilda Castrén golfaa ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetulla neljännellä sijalla tuloksella kolme alle parin. Sanna Nuutinen on jaetulla sijalla 16 tuloksella yksi alle parin. Kärjessä on Ruotsin Madelene Sagström tuloksella viisi alle parin.

Yleisurheilu

Naisten seitsenottelussa Maria Huntington on avauspäivän jälkeen 14. sijalla 3699 pisteellä. 100 metrin aidoissa nainen oli viides, korkeushypyssä jaetulla kahdeksannella sijalla, kuulassa 21. ja 200 metrillä 13. Seitsenottelun kärjessä ottelee Hollannin Anouk Vetter.

Miesten keihäänheitossa Lassi Etelätalo oli A-karsintaryhmän kolmas tuloksellaan 84,50 metriä, joka on miehen kauden paras. Hän eteni sillä finaaliin. Samassa ryhmässä Toni Kuusela jäi 76,96 metriin ja jäi sijalle 15, eikä päässyt finaaliin. A-ryhmän voitti Intian Neeraj Chopra tuloksella 86,50 metriä.

B-karsintaryhmässä Oliver Helander jäi kahdeksanneksi 78,81 metrin tuloksellaan ja karsiutui finaalista. B-ryhmän voitti Pakistanin Arshad Nadeem tuloksellaan 85,16 metriä.

Miesten 110 metrin aidoissa Elmo Lakka sijoittui semifinaalissaan seitsemänneksi ajalla 13,67 ja se ei riittänyt finaaliin. Lakan erän voitti Devon Allen ajalla 13.18.

Naisten 1500 metrin välierässä Sara Kuivisto juoksi jälleen kerran Suomen- ja henkilökohtaisen ennätyksensä ajalla 4.02.35. Tällä kertaa se riitti erän seitsemänteen sijaan, muttei finaaliin. Erävoiton otti Hollannin Sifan Hassan ajalla 4.00.23.

Rullalautailu

Lizzie Armanto kärsi epäonnesta kaaduttuaan kahdella kolmesta yrityskerrastaan ja sai pistesaaliikseen vain 30,01 naisten parkin karsinnassa. Karsintaerän voitto meni tuloksella 58,51 Japanin Misugu Okamotolle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut