Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Sydney McLaughlin täräytti aidatulla ratakierroksella olympiavoittoon maailmanennätyksellä

McLaughlin ja Bol
AOP

Keskiviikkona nähtiin jälleen uusi maailmanennätys Tokion olympialaisten yleisurheilussa, kun Yhdysvaltain Sydney McLaughlin juoksi uudeksi maailmanennätykseksi 400 metrin aidoissa ajan 51.46. Kisassa toiseksi tullut Dalilah Muhammad juoksi myös alle vanhan maailmanennätyksen, kun hopeaa saavuttanut nainen teki ennätyksensä 51.58.

Maailmanennätys oli 51.90, jonka McLaughlin juoksi Yhdysvaltain mestaruuskisoissa.

Kisassa kolmas oli Hollannin Femke Bol, joka juoksi uuden maan ennätyksen 52.03 eikä hänkään jäänyt vanhasta maailmanennätyksestä kuin 13 sadasosaa.

Kärkikolmikko oli hyvin selvä jo ennakkokaavailuissa. Neljästä muusta finaaliin osallistuneesta neljänneksi tullut Jamaikan Janieve Russell juoksi uuden ennätyksen 53.08 ja kuudenneksi tullut Ukrainan Viktoriya Thachukin 53.79 oli naisen oma ennätys.

Kisan kärkinaisista on hyvä muistaa se, että McLaughlin on syntynyt vuonna 1999 ja Bol vuonna 2000, joten näillä naisilla on useita hyviä vuosia jäljellä vielä maailman kärjessä. Rion olympiavoittaja ja Tokion kakkonen Muhammad on kuitenkin jo 31-vuotias, joten tällä yhdysvaltalaisella ei enää liikaa hyviä vuosia ole jäljellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020